Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


fredag 10 april 2015

Party..kalas..mera party :)

Hejsan!

Redan fredag och snart helg igen...känns skönt med kortveckor 
även om jag inte jobbar raka veckor.
Imorgon har vi kalas här hemma för en blivande fjortonåring och på söndag ska vi till min lillasyster och gratta släktens yngsta på hennes ettårsdag så det blir mycket firande denna helg.


En annan sak som snart ska firas är då Evelin tar studenten. Hon fick hem mössan i veckan och balklänningen är beställd.
Tänk vilken stor dag i livet det är och jag har riktigt huvudbry om vad som är smidigt att bjuda på i matväg så har ni några tips så tar jag gärna emot dem.


Håller tummarna att vädret blir vackert så jag kan duka ute i trädgården...blir ju gärna trångt och stimmigt då man är många inomhus. Kanske man skulle skaffa sig ett partytält för att gardera det där med vädret.


Har ni några roliga planer för helgen? eller blir det en lugn och skön slapparhelg?
Hur som så önskar jag er en riktigt fin vårhelg.



6 kommentarer:

  1. Så mysigt med kalas i dagarna två! :-) Du har ju stora tjejer nu... Så tur att du har systerbarn som är mindre om du vill rå en liten ;-) På studenten tycker jag du ska bulla upp med en buffé med sallader, pajer, ostar, plockmat så som skinkor osv, det brukar alltid uppskattas och man kan förbereda mycket innan. Ha nu en kalasfin (!) helg <3 Massa kramar!!!

    SvaraRadera
  2. Så fina bilder med studentmössan.
    Åhhh, då har ni något riktigt roligt att se fram emot! Minns hur mysigt det var med döttrarnas studentfester. Ett minne för livet, både för dom och oss.
    Vi hade buffé båda gångerna, pajer, olika sallader, bröd, ostar m.m.

    Önskar en skön helg till dig
    Kram Anncathrine

    SvaraRadera
  3. Hej hej!
    Ååååå tänk att det snart är dags! Visst är det konstigt! Man tycker ju nyss de var små.
    Marinerad kycklingfilé och fläskfilé. Den gör man ju iordning flera dagar i förväg och den äts ju kall...
    sedan potatissallad på färskpotatis, sparris, färsk lök, svartpeppar och en massa riven parmesan. Blanda då potatisen är lite ljummen så geggar det ihop supergott... sedan bara grönsallad, några kalla såser, bröd och goda ostar...
    Det är mitt tips..;)
    Ha en fin helg nu!
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  4. Grattis till 14-åringen. Och studenten är
    festligt, blir dagar och minnas. Vi hade
    catering på sonens kalas, man hinner knappt
    något annat. En del gäster var här innan vi
    hann hem. Så det gäller och förbereda.
    Ha en bra söndag
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  5. Så mycket firande du har både nu och framöver. Studenten är ju väldigt festligt, men det är mycket som måste förberedas. Buffémat är toppen och mycket kan göras i förväg. Sist vi firade en student här var väderleksrapporterna oroväckande så vi gav oss ut på jakt efter partytält och paviljonger, men maken tyckte att vi kunde lika väl bygga taket över altanen som vi hade planerat en längre tid. Tur var väl det för inte behövde vi något regnskydd för det blev kalasväder och varmt så vi behövde skydd för solen istället.
    Ha det fint!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera