Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


onsdag 8 april 2015

Att njuta av dagen

Hejsan!

Vilken underbar dag vi hade igår, solen sken och värmde gott.
Vi (läs Tommy) passade på att byta till sommardäck och tvätta båda bilarna. På senare em kom lite moln och då passade jag på att städa och plocka undan påsken.
Lika skoj som det är att plocka fram allt lika skönt är det då man tar bort det trots den korta tid man har påskpyntet framme.


Häromdagen då vi var till Marieberg och shoppade hittade jag en så fin avlång skärbräda inne på TGR och till ett otroligt bra pris...
för endast 100kr kan man ju inte låta den stå kvar ;).Passar perfekt att servera lite kvällsgotter på.
Gillar skarpt den råa kanten där barken fått sitta kvar.


En god brie, marmelad, skinkchips och några kex till de goda bubblorna avslutar en härlig dag på ett perfekt sätt.


Måste även visa er vilken vacker himmel vi hade igår kväll, det såg nästan ut som om himlen stod i brand och träden glödde.


Nu ska jag ta och försöka få till lite kolakakor då Tilda snart fyller år och det är hennes favoriter.

Ha en underbar fortsättning på veckan.

3 kommentarer:

 1. Åhhhh fin är den, och priset, vilket FYND!!!! Jag har noll koll på avstånden neråt, hur långt har du till Göteborg? Vi blir där från söndag kväll till onsdag, ev torsdag som det verkar, och Magnus lär ju ligga i sängen tis/ons så har du möjlighet vore det kanske ett tillfälle att ses? Annars kommer fler tåg... Massa kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Det var en vacker himmel. Och fin och
  bra skärbräda du hittade, det som står på
  gillas också.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 3. Hej kära du! Kan tro att det känns lite knepigt att ha en dotter som snart tar studenten då du ser ut att vara 25 år själv ;-) Och så kul för henne nu framöver då, med bal och allt annat som förgyllde sista terminen! :-) Och jo, vi lär nog köra över Örebro, så är jag i desperat behov av kaffe eller toalett så kanske jag hör av mig *fniss* Här har jag nu gjort min första arbetsdag på över en vecka, som tur är hade jag massor att beta av så dagen har gått fort, å med tanke på att jag har semester igen till veckan så känns det helt ok ;-P KRAM!

  SvaraRadera