Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


tisdag 25 november 2014

En stor dag..

God morgon!

Hur har ni det i höstrusket? Igår hade blåst och regn hela dagen och ljuset orkade inte tränga sig fram ens mitt på dagen. Men idag har de lovat sol så jag håller tummarna. Visst vore det väl skönt att få kisa lite mot himlen :).


I söndag var det en stor dag här hemma då Evelin fyllde 18 år....alltså jag förstår inte riktigt hur det gått till....hur kan jag helt plötsligt ha ett "vuxet" barn...jag som själv fortfarande är så ung ;).


Vi bjöd först på paj sen hade Evelin gjort sååå goda tårtor till kaffet men tyvärr glömde jag fotografera dem. Det var en chokladmoussetårta och en red velvet cake som var förföriskt god.


Ett riktigt litet charmtroll till kusin satt för en gångs skull still så pass länge att han fastnade på linsen ;). Något jag därimot inte fick på bild som jag gärna velat var när en av Tommys systrar sprutade en halv flaska cider över sig och hela köksgolvet....det var en syn vill jag lova :D.



Många fina presenter fick hon och jag skulle också gärna fylla 18 och få det hon fick. Tänkte åtminstone att jag skulle få njuta av några av de vackra blommorna men de åkte alla upp på hennes rum direkt.


Men denna nu så vackra unga kvinna är i månt och mycket fortfarande i mina ögon ett den där spralliga lilla tjejen som älskade att leka häst med pappa.


Nej nu måste allt jag ta och krypa ur pyjamasen då jag snart ska vara hos frissan för att trolla bort de grå...
Ha en fortsatt fin vecka...

11 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen en stoooooor dag!! Stort GRATTIS till din stora tjej!!
    Är det körkort som hägrar nu då;-)
    Mysigt med kalas o bjuda in alla så. O tårtan lät ju verkligen försvinnande gooood :-)
    Ha en fin dag o vi hoppas på sooool här med!
    Kraaaam Anna

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jaa du, det är inte klokt så fort tiden går! När barnen fyller 18 är verkligen speciellt. En stor dag både för barn och föräldrar. Hon är så vacker, och väldigt söt som liten!

    Kram Anncathrine

    SvaraRadera
  3. Stort Grattis till din stora tjej. Vi själva blir bara yngre och snyggare ;) Vad mysig med kalas och bjuda på en massa gott.
    Du blir säkert snyggare än vanligt där i frisör stolen.
    Ha en underbar vecka.
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  4. Grattis, grattis till den stora vuxna flickan!
    Nä, du vart tar tiden vägen?
    Mina små älsklingar är 21 år och snart 25!
    Jag hinner inte med...............

    Så mysigt med frisörbesök.
    Jag har en tid imorgon hos min frisör, behövs verkligen kan jag säga.

    kramar till dig,
    Anneli

    SvaraRadera
  5. Vilket underbart firande av din stora tjej! Så uppvaktad hon blev, å så fint och gemytligt ni hade dukat upp! Det enda som avslöjar dig att du har en vuxen dotter numer är att du ska trolla bort de grå ;-) Hoppas du njöt av att bli ompysslad av frisören, och jag tvivlar på att det var särskilt många grå so mbehövde döljas... Och du, nog hade det varit toppen om vi bott närmre, var så skoj att träffa dig, så lättsam, glad och trevlig! Njöt verkligen av vår tur till Zetas och jag hoppas innerligt att vi får tillfälle att ses någon fler gång! Nu ska jag åka och hämta hem barnen som fick följa med två andra syskon i samma ålder hem och leka. KRAM <3

    SvaraRadera
  6. Grattis i efterskott till Evelin, fylla 18
    är stort. Så fint du hade dukat, det är roligt
    med kalas. Och roligt att du är med i
    utlottningen också.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  7. Hej rara du! JA baka ska jag försöka hinna med i helgen, vi ska iaf dekorera pepparkakshuset då... Saffranskaka i långpanna har jag fått av mamma så jag vet inte om det blir nått stort lussebullsbak här, de är ju godast då de är nygräddade. Kanske blir en mix på ica så luran kan baka själv å bjuda på :-) Det gillar hon! Å tack för dian alltid så goa kommentarer <3 Vore så skoj om vi fick möjlighet att mötas upp på halva vägen i Orbaden eller i Stockholm! Ha nu en bra dag så hoppas jag du hinner med det du tänkt och hittar passande present! KRAMAR

    SvaraRadera
  8. Hej vännen!

    Å vilken fin dukning i ditt fina kök!
    Stort grattis till din fina dotter! Hon är väldigt lik sin mor:)
    Mysigt med kalas med nära och kära. Hade gärna smakat på de där tårtorna:)

    Fint det blur i er tvättstuga med!

    Stor kram

    SvaraRadera
  9. Hej gumman��. Ja jösses va åren flyger fram. Hon är så fin, precis lika vacker som sin mamma❤️❤️❤️Cicci

    SvaraRadera
  10. Hej goa du! Hoppas du njuter av en fin dag, här har dagen börjat med att ajg vinkade av M 06.00 i morse för då kte han till Huskvarna trakten för vildsvinsjakt... Kommer hem först på söndag, så det blir en helg på tu man hand för mig och barnen... Så vi ska baka och klä granen tänkte jag + att de ska på ett kalas. I dag står en klippning av luran på dagordningen och så cafe på bogges dagis, å du på tal om grå hår så såg jag mitt första vita/silvriga hår i morse :-D Men jag tar det som att jag är på väg att bli förädlad å lite klokare ;-D Visa gärna mattan och hur adventsfint du gör, alltid så skoj att njuta och inspireras av ditt fina hem <3 KRAM

    SvaraRadera
  11. Ja vi är fortfarande unga eller hur.. så lik hon är dig dottern
    ha en fin advent
    kram Rosa

    SvaraRadera