Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


söndag 17 augusti 2014

Dags att tända mysbelysningen...



Hejsan! Hur har ni det? Här har vi haft en riktig slapparsöndag och mest bara myst. Sista semesterdagen för mannen som imorgon börjar jobbet och Tilda börjar skolan men Evelin och jag är lediga tills på onsdag.
Jag tror aldrig jag känt mig så nöjd över en semester förut, måste bero på det underbara vädret vi haft och att vi uträttade de flesta sommarprojekten redan innan semestern.


Igår var jag och min fina vän till stan och jag fyndade mig en stor träbricka i en affär som ska slå igen. Har tänkt skaffa en benställning till och ha det som soffbord ute i stugan men det blir först till nästa sommar, i vinter får det bo hemma. Köpte mig även en riktig snygg skjorta som kommer bli fin till snyggbyxor i höst.


Även Snutte har haft en slö dag...ja det har han nästan varje dag <3 font="">


Häromdagen när vi hade fullmåne var jag bara tvungen att försöka föreviga den vackra himlen men oj vad svårt det var att återge hur himlen sken genom de mörka molnen. 


Ha nu en fortsatt mysig kväll och en bra start på nya veckan.

9 kommentarer:

  1. Det låter som ni haft en skön dag för att avsluta sommarsemestern. Vilken fin bild på månen, den ser väldigt dramatisk ut.
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  2. Fotot på månen är jättefint, häftigt
    med dom mörka molnen. Och mysigt med
    kissen som ligger och sover, han har tagit
    bästa platsen.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  3. Ja nu är det dax att tända både lampor och ljus... Mysigt, men kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite vemodigt...
    Ha de gott!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Så otroligt fint och mysigt du har det <3 Och jag håller med, efter denna fian sommaren så är man rätt nöjd, så hösten känns helt ok om jag ska vara ärlig. Dock öste regnet ner i går då jag körde, det var riktigt svårt att se emellanåt, men det gick bra i stan med alla ärenden och jobb. Kom hem med 10 nya fiskar så nu sjuder det av liv i akvariet och barnen är så nöjda :-) Hoppas du njuter av ledigheten nu in i det sista, varma kramar!!!

    SvaraRadera
  5. Hej hej Ing-Britt!
    åå du har ju så fint i vardagsrummet. Det ser verkligen inbjudande o mysigt ut.
    Vad kul att du kom i lördags..synd bara att det var så mycket folk samtidigt så vi inte hann prata så länge. men det får vi ju snart ta igen..;)
    Den här sommaren ska vi verkligen inte klaga på och nu väntar en härlig höst..
    Jag gillar hösten..det är det som kommer sen..jag inte gillar..
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  6. Hej Ing-Britt!

    Så fina bilder! Tycker det är så stämningsfullt och mysigt med tända ljus!
    Det var så kul att se dig i Lördags! Men vi hann ju inte prata så mycket så det får vi ta igen på bloggeventet, ja eller redan på vägen dit;)
    Det ska bli så kul!

    Ha en fin dag nu!

    Kram Sofi

    SvaraRadera
  7. Morron kära du! Här sitter jag nu med en liten klump i magen, var en nervös och lite ledsen Lura jag lämnade på fritids i morse... måtte dagen gått bra! Till saken hör att de endast är 6-7 tjejer och 25 killar i gruppen, så den är rätt livlig.... Och då blir Luran lite blyg och osäker. Men håller tummarna att det går fint! Och ja, akvariet, har du plats så ta fram det igen, är ju så mysigt! Sitter å sneglar på fiskarna lite då och då, rogivande! Och bra mysbelysning i höstmörkret ;-) Kommer kanske några bilder sen, men är så svårfotat. Här frågade Bogge efter vantar i morse, å tog med på dagis, så ja, hösten ÄR här. Hoppas det går bra att börja jobba i em. KRAM <3

    SvaraRadera
  8. Pust så glad jag är, var en Lura som såg fram emot fritids i dag, så alltså gick gårdagen bra! Jag hade nog nojjat lite i onödan, får hoppas det fortsätter att flyta på bra. Så idag kanske jag kan koncentrera mig lite bättre å få mer gjort på jobbet ;-) Kram kram!

    SvaraRadera
  9. Hej kära vän! Så du är nu igång med dian mastodantpass igen, du gör det så bra!!! Hade aldrig orkat... Fick nyttja friskvården i dag och tog en timmes promenad i skogen för ryggen, kände jag behövde det efter en vecka utan träning. Att slippa ha ont är ju den bästa moroten för att ta sig ut. Å hanen ser ju lite ensam ut, får kanske köpa några kampfiskhonor med senare, men vill först se så att alla lever å mår där inne... Å du, räkor har jag kollat på :-) så det kan nog tänkas bli några sådana med :-) Ha det nu fint kära du <3 KRAM

    SvaraRadera