Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


tisdag 13 oktober 2015

Nya gardiner

Gokväll alla fina!

Här duggar inte inläggen tätt, försöker få inspiration för att börja blogga regelbundet igen. Men jag är iaf in o läser hos er med gärna mellanrum. Tror det är instagram som tar över mer och mer trots att jag inte alls tycker det är lika kul men betydligt mycket smidigare och går supersnabbt.


När jag möblerade om i vardagsrummet blev jag väldigt sugen på nya gardiner och började klicka mig runt på olika sidor. Fastnade för dessa från svanefors som jag hittade på sovtex.se.



Var rädd att jag skulle tycka att de kändes lite som köksgardiner men jag blev verkligen supernöjd när jag fått upp dem. Flyttade upp gardinstängerna ett snäpp och det gjorde att hela rummet kändes rymligare och fönstren fick ett maffigare uttryck.


Plockade in de sista blommorna från chokladblomman innan jag tömde krukan men så såg jag efteråt på zetas att man kan övervintra dem...får testa det nästa år.


En annan gammal nyhet i rummet är den guldfärgade lampa som säkert har 25 år på nacken och legat i källaren sen vi flyttade hit för dryga tio år sedan. Finns massor av rödfärgade glas rutor att hänga dit men jag tror jag gillar den mer naken. Men har inte bestämt om den ska få hänga kvar.


Nej nu måste jag gå och kolla till lasagnen i ugnen så den inte bränner vid. 
Hoppas skriva här snart igen ;).
Ha det så bra så länge.

6 kommentarer:

  1. Dom där gardinerna var superfina! :)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej, Vad fint du gjort. Jag har bara en fråga engående mattan, jag är lite sugen på att köpa mattan från Ellos. Hur
    upplever du mattan, hur är kvaliteten. Är den mer vit i färgen än gul. Tacksam för svar. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan! Tack för din kommentar. Jag gillar mattan massor men visst har den efter ett år tappat endel av sin fluffihet men det tror jag de flesta gör. Färgen är beige med bruna ränder, varken vit eller gul :). Kram

      Radera
  3. Åhh va snyggt de blev med nya gardinerna, helt annat rum. De ser harmoniskt ut.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Oj oj oj så fint du gör där hemma, gillade dina gardiner skarpt! Har kommit in i en boa period jag med då jag vill fixa och dona igen här hemma, men hinner inte så mycket mer än att jobba för tillfället... har gått i ett sedan Skottlandsresan, men så i dag avsade jag mig att granska forskningsansökningar i Norge pg det uppstått jäv, då jag känner en av de sökande, skönt, plötsligt blev det luft i almanackan och jag kan unna mig att surfa lite och svara på kommentarer i bloggen ;-D Klickade hem barnens kalendrar i morse, å var sugen på en egen, men får se... din lakritskalender lät inte dum! Ska kik på lite canvas på barnen som julklappar och blev faktiskt sugen på att förstora en av mina dimmbilder i skogen, men är tagen med telefonen så kvaliten lär nog inte tillåta det :-( Måste bli bättre att använda kameran igen... Lämnar en drös kramar <3 Hoppas nu att du är pigg och återställd <3 KRAM

    SvaraRadera
  5. Hallå där!

    Himmel så fint det blev i ditt vardagsrum, har ju redan sett på insta men ändå! =)
    Superfina gardiner du hittat!

    Kramar!

    SvaraRadera