Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


fredag 10 juli 2015

Sol och bad i paradiset..

Hejsan!

Hur har ni det därute? 
Här har vi haft en ganska grå vecka men hörrni vi pratar inte om det utan ser tillbaka på förra veckans underbara väder.
Det var ju min sista semestervecka och jag tillbringade den i vårt paradis.


Som att vår stuga ligger på en ö är ju ända färdmedlet dit med båt. Vår båtbrygga ligger runt udden där det oftast blåser mycket mindre än på framsidan av stugan.


Vi har verkligen njutit av det vackra vädret, tagit det lugnt och bara varit.
Något som går åt i solen är en härlig solhatt, solskydd, något salt, vatten i mängder och så några bra tidningar förstås, sen klarar jag mig länge.


Medan tjejerna har badat och busat så har T och jag mest setat och njutit i en stol en bit ut i vattnet. Har ni tänkt på att man inte alls lider lika mycket av värmen om bara fötterna är i vattnet.




Även från båten har vi njutit medan barnen bära lekt...att åka ring tror jag att jag växt ifrån...blir ju livrädd att jag ska trilla av o göra mig illa....jag som älskat det förr ;).



Väldigt mycket tid har spenderats på vår uteplats nere vid stranden som vi byggde förra året, är sååå himla nöjd med den.



Även köket som vi byggde förra året är jag supernöjd med. Vi hade ett riktigt fixarår fjol så iår får det bli ett njutarår vid paradiset :D


Frukosten smakar aldrig så gott som då man samtidigt får njuta av en vacker omgivning.


Efter en underbar solnedgång...

Blev det en tropisk natt...

Som följdes av en magiskt soluppgång...

Men nu väntar vi bara på nästa högtryck och om vi har tur kan vi åka dit redan imorgon och njuta av sol och bad. 
De har ju lovat bättre väder.


Ha nu en skön helg alla fina.

6 kommentarer:

  1. Härligt ställe ni har där
    kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Det var en fin dag på ön, hoppas ni får många
    såna till i sommar. Och det där med fötterna i vattnet
    är bra. Och mina täcken :) jag har ingen riktig koll på
    hur många dom är. Skulle sälja ett och det hittar jag inte!
    Men ett foto på alla skulle jag nog ta.
    Ha en fin lördag, kanske är ni på ön
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  3. Hej rara du! Underbara foton från ert paradis, så otroligt vackert och mysigt ni har det. Och efter fix så ska man njuta, rätt tänkt. Vi har också ett sådant år då vi njuter av det vi tidigare byggt. Är nu hemma igen en vända från stugan för att duscha, göra ärenden och ladda mobiler, men åker nog ut igen senare i veckan när regnet dragit förbi :-) och du, har du lyckats övervintra myntan?!?! Det ska jag testa isf. Och dagsutflykter är mysigt, ska försöka lura med familjen på nått framöver... Och grekisk pytt ska jag definitivt ta och testa, tack för tipset!!! Massor av kramar till dig och en fortsatt fin vecka ❤️

    SvaraRadera
  4. Åååå det ser verkligen heeeeelt underbart ut!!!
    Hoppas vi får lite mer sol nu med... Vi hade bra väder i Danmark, det blåste en del men vi hade ändå en del sol.
    Så regn o rusk har jag ingen lust med..
    Ha de fint nu!
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  5. Hej rara! Nu har vi regnat hem från stugan, men jag ska inte klaga, vi har fiskat jätte bra och njutit av turer på flotten. Men nu regnar det och då passar andra aktiviteter, tänkte överraska barnen med en tur till grannorten men via inlandsbabnan som ingen av dem åkt tidigare 😊 en upplevelse jag tror de kommer att uppskatta! Små dagsturer är inte att förakta, finns ofta många fina pärlor i närområdet som man inte tänker på! Hoppas ditt långpass gick bra, jag har betat av lite mail och annat jobb i dag för att kunna vara ledig i augusti då vi åker till Göteborg :-) verkar ska regna i morgon också så då funderar jag på att kanske baka lite, var länge sedan. Och en gös vore nått! Tänk om vi bodde närmre, då hade Bogge fått fiska och vi kunnat ta ett glas vin 😊 önskar dig en fortsatt fin dag, kramar i massor! ❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  6. Men åh vad det ser härligt ut, underbara bilder. Här känns det som höst just nu, burr.
    Ha det fint !
    Kram Pia

    SvaraRadera