Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


måndag 29 december 2014

Donate&Save UF

Hejsan!

Hur har ni det så här efter helgen? Har ni börjat jobba eller har ni även ledigt dessa klämdagar.
Jag som jobbar skift och rullar på tre veckor vare sig det infaller helger eller ej märker ju aldrig av dessa klämdagar. Just nu jobbar jag 05:30-14:00 från idag till på torsdag så något sent och bubbligt nyårsfirande blir det inte för min del.


Har tänkt göra lite reklam här på bloggen för ett företag.. 
Donate&Save UF
Det är min dotter och tre av hennes klasskamrater som startat detta företag genom ung företagsverksamhet. Dom går tredje året på ekonomiprogrammet på Thorens Business School i Örebro. 


I sitt företag säljer dom USB-minnen som de själva har designat. 
För varje sålt USB-minne skänker dom 30% till välgörenhet. De har valt att stödja fyra olika organisationer och har därför designat fyra olika motiv som var och ett står för olika organisationer. På det sättet kan köparen välja vilken organisation de vill stödja.


Världskartan = UNISEF
Hjärtfrikvens = Hjärt & Lungfonden
Barnet med ballong = Barn cancerfonden
Tigern = WWF


Så vill du ha ett unikt designat smidigt USB-minne som är lätt att ha med sig i tex plånboken och samtidigt vara med att skänka en slant till välgörande ändamål så gå gärna in på deras facebook sida här eller hör av dig till mig så fixar jag det. 
Endast 139:-/USB-minne


Ha nu ett riktigt gott slut på det är året

9 kommentarer:

 1. Underbart med företagsamma ungdomar. Ett fiffigt sett att få in pengar på.
  Gott nytt år på dig nu från Maria

  SvaraRadera
 2. Verkligen kreativt och företagsamt!
  Härligt!
  Hoppas det känns ok för dig att jobba så trots att "alla andra" är lediga.
  Då förstår jag att det inte blir något nattramlande och bubbeldrickande i övermorgon för din del.
  Här blir det lite firande med min syster med familj. Vi ska basta på morgonen och sen hjälps vi åt att laga maten ihop.
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Ing-Britt!
  God Fortsättning, hoppas du haft en bra jul!

  Vilket bra initiativ, och vad fint att skänka en del av vinsten till välgörenhet.

  Vi åker till min systers stuga i Strömstad imorgon och är där över nyår, har blivit lite av en tradition.

  Ha det gott,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Vilka fina! Driftiga är de utan tvekan och med hjärtat på rätt ställe! Hade inte jobbet hållit mig med sådant hade jag slagit till, men får istället skänka en slant som jag bruakr i slutet av året som "kompensation" för att jag itne skickar julkort å liknande... Här firar vi M i dag, alla piggare men hostar och har oss. Inget speciellt nyårfirande, vi blir hemma pga hundarna som vi tar in så att de inte ska bli rädda för alla nyårsraketer, å med tanke på hur vi hostar å har oss så blri det nog bra. Hummer till förrätt och hasselbackspotatis, grönpepparsås och oxfilé till varmrätt för de som vill och pannkaka med grädde och färska jordgubbar för de som vill (barnen har beställt pannkaka så då får de givetvis det!) Hoppas ni får en fin kväll, och ett gott slut på 2014 om jag inte hinner in fler ggr innan det nya året <3 KRAMAR till dig vännen!

  SvaraRadera
 5. Mums, låter som ni ska få äta gott i morgon ,receptet på räksoppan får du gärna dela med dig av senare... :-D Här ska vi nu få oss lite mat i magen tänkte vi, men svårt då luran inte vill svälja, kan knappt dricka så det är yoghurt, soppor, gröt och liknande som går ner endast :-/ Inte bra då hon itne direkt har något att "ta av" vid sådana här tillfällen... Ett problem som en annan tyvärr inte har ;-P KRAMIS

  SvaraRadera
 6. Jobbar hela nyår och jobbade julhelgen också ..jättebra intiativ
  Gott nytt år
  kram Rosa

  SvaraRadera
 7. Nyårskramar till dig, önskar att 2015 blir ett underbart år för dig! Tack för alla vackra inlägg under året och ett GOTT NYTT ÅR!
  Raina

  SvaraRadera
 8. GOTT NYTT ÅR Ing-Britt
  Önskar dig ett bra 2015 och en rolig
  kväll.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 9. Hej kära vän, och en GOD FORTSÄTTNING på 2015! <3 Här var vi krassliga hela bunten i går, så vi fick en soft och annorlunda nyårsafton då alla sov sött innan tolvslaget förutom jag som hade feber... Men är piggelin i dag och har varit ute en stund i friska luften och tankat energi. Ska snart sno ihop en pasta/oxfilérätt på köttet som blev över från gårdagen och så ska barnen få göra fruktsallad med grädde och glass, får ta lite guldkant i dag med då ingen just kunde äta i går... KRAMAR i massor kära du så hoppas jag vi får tillfälle att ses under det kommande året!

  SvaraRadera