Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


onsdag 16 juli 2014

Försmak på semestern...

Hejsan alla rara!

Hur har ni det, njuter ni av semester eller har ni återigen börjat jobba. Jag har inte startat min semester ännu men ändå varit på en del utflykter den här månaden.
Jag har bla varit till Västerås på power meet och kollat in alla snygga bilar....och även mindre stiliga vrålåk ;).
Tilda och jag har varit till Stockholm med min fina vän Cissi och hennes dotter på en liten shoppingtur.
Och så har hela familjen varit till Göteborg i helgen, på vägen dit stannade vi vid Göta Kanal för att få lite mat i magen, längs den kanalen finns verkligen många pärlor.


 Väl framme i Göteborg satte Tommy och jag oss vid en trevlig ute servering och släckte törsten medan tjejerna shoppade lite sen blev det hamburgare på hard rock café som är ett av Tildas favorit ställen.


Efter en god natts sömn på det mysiga hotellet mitt på Avenyn tog vi en tur till Ullared, hittade som vanligt inte så mycket men lite blev det allt...visar er senare. På em när vi kom tillbaka till Göteborg tog vi spårvagnen till Slottskogen, en riktig oas mitt i stan som även fungerar som en liten djurpark.






Fanns så mycket fina djur att se. Tilda fascinerades nog mest av pingvinerna och Evelin som är en riktig hästtjej fastnade en lång stund vid de fina gotlands russen. 


Vacker utsikt var det från toppen av berget och längst ner vid Linneplatsen fanns en fin minigolfbana och mysig servering. Många stora grönområden där folk grillade och hade pick nick samt flera dammar fanns det oxå.
Detta är en oas jag trots många besök i staden totalt missat och verkligen kan rekommendera er att besöka.


Den andra kvällen gick vi och åt gott och hade sedan tänkt sätta oss på nån mysig ute servering för att titta på folk och ha trevligt men tyvärr fungerar inte det i Sverige då barn inte är välkomna...så det blev en tidig kväll.


Vad som fått följa med mig hem från mina små utflykter får ni se nån annan dag.

Nu har det blivit hög tid att krypa ner i sängen då det imorgon åter är dags att vakna till klockan och åka till jobbet men sen tar vi helg.

Önskar er alla en fin helg och tackar för att ni fortfarande tittar in till mig trots väldigt sporadiska inlägg.

11 kommentarer:

  1. Jag tycker du har hunnit med massor för att inte ha börjat semestern ännu! :) Glad sommardag!/Susanne

    SvaraRadera
  2. Roligt att titta in hos dej! Bonus att få se lite bilder från min gamla hemstad Göteborg, eftersom jag nu bor i Wales. Ha en fin sommar!

    SvaraRadera
  3. Hej hej!
    Å vad härligt att ha hela semestern framför sig..;)
    Vilka härliga bilder du visar och jag fastnade nog också mest för pingvinerna...sååå söta.
    Ha en härlig helg!
    kram Katarina

    SvaraRadera
  4. Roligt med utflykter sådär före semestern,
    och lyckost som har din kvar. När jag bodde i
    Göteborg var det i ena änden av Slottsskogen,
    jättefint är det där.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  5. En hel del må jag säga har ni hunnit med före semestern! Så roligt:) Sen blir det paradiset hela somestern lång kan jag tro:) ha de gott vännen...kramizar

    SvaraRadera
  6. Så himla mysigt med lite resor i vårt vackra land vännen. Ha en fortsatt fin semester.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  7. Hej älskade vännen! Såååå många fina bilder (den på påfågeln var grym!), å detta är ju sannerligen ingen dålig försmak av semestern om du frågar mig ;-P Hade gärna suttit å druckit och ätit gott där med er... Har bara mobilen då jag är i stugan, och från den är det så otroligt segt att kommentera, så det har blivit lite semester från att läsa bloggar och kommentera, så det var skoj med en uppdatering att gotta sig i här :-) Lät som om ni haft en mysig dag i stugan med T:s släkt, och nyfiken som jag är undrar jag vilka pajer du snodde ihop? Tips på några goda smakkombinationer? Förresten är Tilda pigg kry nu? Inte skoj att vara febrig i värmen... Lämnar många varma kramar och hoppas du/ni har det bra. Här ska vi ta en kall öl och njuta av Magnus sista semestertimmar... KRAM!

    SvaraRadera
  8. Go kväll vännen! Hoppas du haft en fin dag, här är det så ödsligt då barnen är borta, känner mig smått rastlös och overksam då jag inte har dem hemma ;-P men har nu landat i soffan å ser fram emot en lång sovmorgon i morgon bitti ;-D Var ute på en promenad tidigare, å myggen åt mig så in i bomben så jag tror jag måste stryka på kylsalva eller handsprit på betten så jag får sova i natt, det är nackdelen med norrland, all vår mygg :-/ Ha en fin kväll! KRAM KRAM

    SvaraRadera
  9. Hej kära du! Hoppas du njuter lika mycket som jag av den härliga sommaren. En lååååång sovmorgon i morse, sedan fiske och solande i stugan, hem och äta sallad med Magnus, sedan tog vi en promenad tillsammans vilket inte hör till vanligheterna, gäller att passa på då vi kan. Nu klurar vi på om vi ska orka dricka ett glas vin och äta ostbricka, värmen gör att man mest vill sippa isvatten... ;-) KRAM KRAM

    SvaraRadera
  10. fina bilder
    Ha en fin kväll!
    Hanna

    SvaraRadera
  11. Tack snälla du för grattiset, jag blev verkligen firad och bortskämd, och det har fortsatt, i dag har jag fått än mer uppvaktning i form av blommor och keramik. Då jag är som ett barn vad gäller presenter så känner jag mig så uppvaktad och ihågkommen, och än har jag intgen åldersnoja så jag njuter, men som gubben sa, nu närmar du dig 40 så... nästa år kanske det känns värre ;-P Här regnar det nu, faktiskt rätt skönt efter senaste tidens värme. Har varit och shoppat i dag, skor till mig å gubben, kläder, skor å örhängen till luran, och så handdukar och annat nödvändigt på dollar. Nu blir det film i soffan. Hoppas du/ni har det bra, å ja, vi får definitivt se om vi kan mötas upp och träffas igen någon gång, vore så skoj! KRAM KRAM

    SvaraRadera