Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


måndag 21 maj 2012

Nytt i tallrikshyllan.


Hejsan!
Redan måndag och ny vecka. Jag har jobbat hela helgen inte riktigt haft tid till bloggen, varken min egen eller besökt era fina. Men hoppas ni haft det skönt. Här har ju det fina vädret äntligen kommit och idag satt Tilda och jag ute och åt frukost för första ggn iår.


Tilda har studiedag från skolan idag och jag är ledig. Evelin är till England på skolresa. Hon åkte i lördags och kommer hem på torsdag. Ungdomarna bor två och två hos olika familjer under deras vistelse men gör gemensamma utflykter under dagarna. Är nog en riktigt spännande upplevelse för dem.




Jag har pyntat om lite i min tallrikshylla med bla väldigt fina bilder jag har beställt av Lisa med bloggen Lisas Hus. Hon målar de mest underbara tavlor så titta gärna in till henne. Jag beställde även två till små tavlor, en fjäril och en skalbagge dessa fyra är egentligen fina vykort. Sen köpte jag en större bild med en ekoxe men dessa ska jag ha ute vid stugan så dom får ni se senare.




Plockade in några förgätmigej och satte i småvaser. Blev lite sött tycker jag ;).


Sen har jag vunnit en sååå fin nummerskylt hos Lisa med bloggen FRELUGAN. Den ska vi sätta upp på vår fasad men jag skulle allt gärna vilja måla om först. Har varit dags ett tag men vi har inte riktigt hunnit med. Tack snälla Lisa för att just min lott vann.




Nej nu ska jag gå ut i det vackra vädret och försöka göra lite nytta. Altanen ska skuras inför inoljning och rabatterna behöver rensas.

Önskar er en fin start på veckan.



26 kommentarer:

  1. Hejsan min lilla stumpa. Nu är jag o far hemma från Skåne. Allt gick bra. Har nyss lämnat åter husbilen. Synd att det var något fel på 12v, så första natten fick vi ingen värme. Men sen fick vi låna ström o då blev det bättre. Kramar

    SvaraRadera
  2. Vad fint du har på din hylla och fjärilarna gillar jag. Det är mysigt nu när man kan börja plocka in lite blommor. Du får ha en fin dag.

    Kramen
    Elna

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!

    Har inte hunnit blogga i helgen jag heller!
    Visst är det skönt med värme äntligen!
    Att äta ute är ju bara så härligt!
    Så gulligt med blommorna i dom små vaserna!

    Ha det bra!

    Kramar Liza

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Är en dålig bloggvän nu, har svårt att hinna med att titta in till din vackra blogg eftersom arbete, trädgård och familj tar all min tid. Bara så du vet, jag har inte glömt av dig.
    Återkommer längre fram önskar dig allt gott till dess. Njut av härliga maj!
    Kram Raina

    SvaraRadera
  5. Jättefint vännen och vad spännande för dottern att bo hos en engelsk familj. Sköt om dig
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Känner igen det där med att hinna besöka ala fina bloggar/vänner men nu börjar ju utesäsongen och då vill man inte sitta framför datorn så mycket. Men jag försöker iallafall läsa de flesta- när tiden ges!
    Iallafall, supersnyggt på hyllan, så där lagom pyntat, me like :)
    Ha en fortsatt fin dag/kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Grattis till vinsten :)

    Förgätmigej gör väl allt sött? :) En favorit hos mig..

    Kram i värmen!

    SvaraRadera
  8. Roligt att vinna.
    Vilka fina tavlor ser så somriga ut.
    Det är roligt att göra om lite då och då i hyllorna.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  9. Grattis till din fina vinnst! Jag är så glad i min skylt å den ska vi ta å sätta upp nu, har glömt av det bara. Lät härligt med sol och värme, här hade vi frost i morse så barnen har haft långkallingar och mössa och vantar i dag... men i slutet av veckan ska visst värmen nå även oss, som jag LÄNGTAR!!! Underbara bilder du beställt, kan tro att ekoxen blir perfekt i stugan, ser fram emot bilder senare! KRAM och ha en mysig kväll vännen <3

    SvaraRadera
  10. Å, förresten, plastväskan såg jag i en katalog. Tror det var ellos, men kan ha varit H&M med, men mest troligt den första!
    KRAM IGEN!

    SvaraRadera
  11. Hej, verkligen sött i tallrikshyllan, snygg nummer skylt! Jag har inte heller haft tid och titta in i bloggarna eller skriva förutom nu Italien, dom som var med på resan sa att Rom var ännu finare än Milano! Lyckost som ska åka dit säger jag bara! kram Vivi soltorp

    SvaraRadera
  12. Finns säng eller soffa...ta med dig sängkläder och kudde, kram

    SvaraRadera
  13. Väldans fint, som alltid.:-) Kram

    SvaraRadera
  14. Så snyggt..lyckost dig som vann en så fin nuim,merskylt=)
    Ha nu en härlig tisdag
    Kram Gabriella

    SvaraRadera
  15. Så mysigt med ännu en dag i trädgården, avkoppling och motion i ett liksom ;-D Å visst, vårruset går i Umeå, men dit är det 24 mil enkel, lite väl drygt för att springa ett lopp ;-) Får göra min egen tävling här hemma istället *ler* Bara jag nu blir pigg, är sååå drygt att inte kunna ge sig ut på planerae pass... Massa kramar till dig <3

    SvaraRadera
  16. Åh jag måste nog också beställa dessa vackra kort!
    Ha en riktigt härlig tisdag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  17. Grattis till vinsten!!
    Vad gulligt med alla små blommor.
    Tallrikshyllor är suveränt fina att piffa i.
    Må så gott
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  18. God morgon vännen! Hoppas du vaknat till ännu en fin dag, här verkar det för första gången på länge lovande... I morgon skulle det iaf bli uppemot 20 grader så då har vi bokat in grillmiddag med grannarna :-D I dag väntar en hektisk dag, har massa ärenden att beta av å en ansökan att skriva med en kolloega, så jag kan nog bli lite osynlig i blogglandia... KRAM!

    SvaraRadera
  19. Nu har värmen äääääääääääntligen hittat hit, känner mig kryare å var ute å sprang i ljumma vindar i morse, helt underbart! Vilka mardrömspass du har, kan tro du behöver tre lediga dagar efter så många timmar... Här ska jag fortsätta fixa ansökningar, beta av möten m.m men ville bara kika in till dig å säga hej å lämna en KRAM

    SvaraRadera
  20. Åh så härligt med en tid hos frissan, ajg ska nog ta å boka in tid för klipp å sling jag med... eller iaf innan midsommar ;-P Har lite andra saker ajg ska unna mig, hoppas kuna visa i morgon vad jag ska göra på min lunch *retas lite å gör dig nyfiken* KRAM!

    SvaraRadera
  21. Lisa är så duktig på och måla, så
    roligt och ha av hennes alster. Fina
    ramar har du hittat också.
    Min bricka har jag haft några år, men
    kommer ihåg att det står miljögården
    under den.
    Trevlig helg
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  22. Hej Ing-Britt!
    Grattis till vinsten hos Lisa, en sån fin skylt!

    Hoppas dottern hade en trevlig resa till England:)

    Önskar dig en skön helg,

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  23. Jättefint i tallrikshyllan=) Förgätmigej är ju så söta:)
    Ha en fin fin helg!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  24. Hej Vännen,
    Hoppas att du mår skapligt. Tänker på dig. Kul att ses igår. Hoppas att ni hade en lika mysig kväll.
    Sköt om dig
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  25. Hej vännen! SÅ du har varit borta på bloggträff, roligt! Mindre roligt dock att du fick tråkiga besked, hoppas innerligt att det inte hänt någon i din familj något <3 Lämnar en drös stärkande kramar och hoppas att det löser sig vad den nu än kan tänkas vara! KRAM

    SvaraRadera
  26. Hejsan! Roligt att träffas i helgen. Ser redan fram emot nästa gång.

    Kram Marie

    SvaraRadera