Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


fredag 6 maj 2011

Drömmer mig bort

Hej!
Satt idag och drömde mig bort till vår kommande semester som iår går till en av Greklands alla vackra öar, Zakynthos.


Jag blir alldeles salig av alla vackra bilder från ön som går att googla fram.



Även hotellet vi ska bo på verkar vara väldigt fint. Var lite osäker när vi bokat för resebolaget hade väldigt få bilder då hotellet är relatift nybyggt. Men internet är bra och där fanns mycke bilder och vi är nöjda.

Allt vi önskar av en avkopplande resa verkar finnas.
  • Härlig natur
  • Fina Stränder
  • God mat och dryck
  • Avslappnande massage
  • Poler att svalka sig i
  • Vattenrutschbanor till flickorna


Är det någon av er som besökt denna ö?
Vad tyckte ni i så fall?

Önskar er alla underbara en skön helg.
Verkar som om sol och värme är på intågande.

18 kommentarer:

  1. Hej :-)
    Jo det har varit en spännande och intensiv tid att starta upp företaget. Nu hoppas jag det går bra!

    Längtar efter egen tid i egna trädgården nu. Har mååånga nyplanterade "expediment" i rabatterna. Plantor som ej klarar växtzonen mm. Men dom har i allafall klarat vintern :-)Hoppas dom vill blomma senare!

    Vilken underbar resa som väntar er. Har aldrig varit i grekland, men när jag såg dina bilder vill jag resa direkt! Hoppas det är så underbart som det ser ut!

    Kram Helena/franska liljan

    SvaraRadera
  2. God morgon. Känner du för att packa ner mamma så kan jag följa med. Haha. Era ägg har kommit, men jag är förkyld. Sov hela em igår. Kram

    SvaraRadera
  3. Åhhh vilken underbar plats, jag tror minann att jag hakar på ;-) Ser ljuvligt ut, du får recenssera sedan så man vet om det är så bra som det verkar!!! Här skiner solen, vilket gör gott för humöret :-D Hoppas du får en fin jobbhelg, många varma kramar till dig!

    SvaraRadera
  4. Så härligt det låter och vilken blått vatten. Ni kommer att få det hur bra som helst på semestern.
    Oljan köpte jag på vår ICA butik.
    Ha det så gott i solen idag.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Hej
    Åh så härligt det ser ut! Otroligt vackert!
    Ha en fin kvälll
    kram Malin

    SvaraRadera
  6. Jag har varit på flera platser i Grekland men inte på Zakynthos, men förstås många gånger sett bilden på den underbara badviken. Sen älskar jag bilder av det turkosblå havet och de mysiga båtarna. Tänk att det ser ut som båtarna svävar i luften=) Jag är väldigt avis på dig för jag trivs så bra i Grekland. När åker ni dit?

    Önskar dig en skön kväll och en solig söndag!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  7. Hej jag har varit där, fast de va många år sen nu. Då tyckte jag det var litet o alldeles för lite utbud av affärer o restauranger.
    Men grönt o fint o man tog sig runt snabbt då ön är liten. Vi åkte ut på en båttur o skulle bla se de gamla båtvraket som ligger i en vik men vi fick inte gå in där för de blåste för mycket så de va synd. o inte såg vi några stora sköldpaddor heller. Kommer mest ihåg att en tupp väckte oss varje morgon :)

    Men nu lär de ha blivit mera utbyggt o bättre av allt så ni får de nog toppen ska du se.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  8. Gomorron
    Vilka bilder, och vilket vatten. Det ser ut som båtarna svävar, så rent och klart vatten. Jag har bara varit på Rhodos och Kreta, men älskar Grekland. Ni kommer få det helt ljuvligt gott.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  9. Hej goa du, här skiner solen och jag med den, tack rara för din kommentar <3 Blev så glad :-) Har just fixat en liten bricka som inflyttningspresent, för nu ska vi åka och titta närmre på svägerskans å svågerns nya hus! Kram

    SvaraRadera
  10. Denna ärliga dröm du ska få uppfyllse snart är ingen ö jag varit på. Men de grekiska öarna är underbara.
    Själv varit på Rhodos, Kefalonia, Samos. Ska försöka åka till någon annan ö i sommar.
    Hoppas du slipper drömma för länge nu..
    Kraam

    SvaraRadera
  11. Ja nog är bävern ett riktigt skadedjur som kan förstöra massor... i kväll är det makens tur att pröva lyckan, för som den dämmer och håller på måste stammen beskattas... Nu ska jag natta de små, kram! <3

    SvaraRadera
  12. Men vad härligt att åka till Grekland. Jag har varit på flera öar i Grekland men inte denna. Tror att ni får en underbar vistelse. Bara bilderna gör att man vill åka på en gång.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  13. Meen gaaaaaah.....Sååå vackert!!! Nu när jag börjat jobba ska här sparas till en utlands semester med familjen =) Kanske man ska kolla upp ditt tips ;)

    Ha det gott!
    Kram Erika

    SvaraRadera
  14. Jag har varit där och även besökt "Smugglers wreck" som du visar bild på. Ha det toppen.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  15. Hoppas du hinner städa lägenheten snabbt, så att du också kan njuta av lite sol i dag på lediga dagen <3 Brickan köpte jag på Blomster, har du tur finns det ännu några kvar, de har nämligen en bloggbutik som du hittar via deras blogg http://doroteablomster.blogg.se/ . Så är du intresserad kan du alltid höra med dem! Många varma solskenskramar <3

    SvaraRadera
  16. Hej
    Det ser gudomligt ut:)
    Har tyvärr itne varit där...
    ha en skön måndag
    kram sandra

    SvaraRadera
  17. Hej, jag har varit på Kefalonia och Kharpathoss, bilden på stranden där ser ut som den berömda på Kefalonia, ni får det säkert underbart! Min favorit ö är Kharphathoss har varit där två gånger, det är väldigt lugnt och skönt! Ha en fin semester i sommar! kram Vivi

    SvaraRadera
  18. Men alltså, så fantastiskt fotot med båtarna är - vattnet så klart att jag först ifrågasatte om de verkligen flyter på vattnet... :-)

    SvaraRadera