Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


söndag 1 mars 2015

Vårmånad..


Hejsan!

Hoppas ni haft en härlig helg.
Jag har jobbat idag men var ledig fredag & lördag så jag ska inte klaga :).


I fredags var jag på en supermysig lunch med några fina bloggtjejer, så trevligt att kunna ses lite snabbt och prata lite om lite av varje men allra mest om våra gemensamma intressen och ett av dem är som ni ser att fota :)).


Vi var fem glada brudar
 Katarina som sitter och kollar inställningarna på sin kamera och så Fredrika, Helena & Sofi.


Jag åt en underbart god rödbetssallad med chévreost som var underbart god så ska ni luncha i Örebro någon dag kan jag varmt rekommendera ett besök på Ingeborgs.


Efter att vi ätit klart satt vi en lång stund och sipprade på kaffe medan vi pratade i munnen på varandra men tyvärr går tiden alldeles för fort och vi var snart tvungna att bryta upp.


På väg hem stannade vi på torget och köpte med oss den obligatoriska fredagsbuketten och vad är väl finare än frasiga tulpaner så här på våren...för visst är det vår nu när vi gått in i Mars??


Dessa två bilder har jag lånat av Helena och Katarina då jag tyvärr inte tog några bilder utomhus.


Ha nu en fortsatt skön söndag och fin start på våren. 

12 kommentarer:

  1. Vilka ljuvliga tulpaner!
    Åh, så mysigt med er bloggträff,
    visst är det så att ni allihop bor ganska nära varandra?

    Ha en fortsatt fin Söndag,
    kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Ingen vår här uppe, pappa o jag har varit inne o snön har vräkt ner. Nu tror jag det har slutat en stund. Fortfarande noll gradigt ute. Kramar från mamma <3

    SvaraRadera
  3. Så härligt och GOTT det såg ut! Alltid trevlig att ses så där! Och så läckra tulpanerna var som var liksom "frasiga" i kanterna! Även här blev det Farmen i går, jag som inte skulle se, har trillat dit och är fast även i år *suck* Snöoväder i dag, så barnen fick inte så skoj start på lovet, men luran är nöjd för då fick hon nog sitta inne å pyssla på fritids sa hon ;-D KRAMAR!

    SvaraRadera
  4. Så roligt och träffas, äta och ta en runda på
    stan. Katarina "känner" jag ju från hennes blogg,
    kan tänka mig att ni hade en toppenfredag.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  5. Heeej vännen!
    så mysigt att träffas så <3
    Sitta o ta en fika, bubbla om allt mellan himmel o jord och suga åt sig en massa positiv energi!
    Saknar er alla ska du veta!!!!
    Men vem vet, kanske styr min nya bil mig norröver i vår, hi hi :)
    Natti natt!
    Kraaaaaam Anna

    SvaraRadera
  6. Kikar in å önskar dig en fortsatt fin dag, har själv just återhämtat mig från min skidtur, tackar min lyckliga stjärna att jag inte tog milspåret, för formen var allt annat än god ;-P Nu väntar en lite sen lunch och så möte på det innan även denna dag kan läggas till handligarna å man får krypa upp i soffan och se farmen och kanske nått avsnitt på house of cards säsong 3 som vi nu plöjer :-) KRAM!

    SvaraRadera
  7. Hej vännen! Hopps att du njuter av en fin onsdag, här är det gråväder i dag så inga skidor blir det, men i morgon tänkte jag mig ut igen... Ska på bio med Luran och två av hennes kompisar ikväll, för att "fira" in sportlovet. Sedan åker de till farmor och farfar i morgonbitti och blir där till på lördag. Kul för dem, men lär bli tomt här hemma ;-P KRAM

    SvaraRadera
  8. ... Å ang nyckelbenet så åkte Luran skidor i går, och det hade gått bra, men hon var lite öm i dag och avstod således att ta med sig skidorna. Men på det hela taget har det gått jätte bra å läkt fint! Tur att barn har bra läkkött, en annan hade väl varit invalid än... KRAMIS!

    SvaraRadera
  9. Hejsan! Jo Paddington var en riktigt mysig fil, den och tre fnittriga småtjejer var precis vad jag behövde efter gårdagens avslag på forskaransökan :-( Men i dag fick jag veta att jag är antagen på en pedagogisk kurs + att jag är tillfrågad att ev bli biträdande handledare till en doktorand, vilket är meriterande och bra, så där vände allt snabbt igen till nått bra :-) Och så är jag STOLT en mil i spåret blev det i dag, var år å dag sedan jag åkte skidor så långt sist! KRAM KRAM och njut nu sedan av din semester <3

    SvaraRadera
  10. Vilken mysig dag, härligt att bubbla om stort som smått med goa vänninor. Ha en fin kväll. Åse

    SvaraRadera
  11. Vilken mysig tjejträff ni verkar ha haft :)
    Kram Pia

    SvaraRadera
  12. Hej vännen! Hoppas ni har haft det toppen i helgen! Här har vi vårvinterväder, det droppar från taken och uterummet börjar bli brukbart igen så jag ska vårstäda där i dag tänkte jag, å i går då vi hämtade hem barnen avnjöt vi årets första grillade, så gott! Lämnar massor med kramar och hoppas du snart uppdaterar med någon eller några glimtar från helgen :-D KRAM goa du! <3

    SvaraRadera