Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


måndag 1 september 2014

Blogg event

Hejsan!
Hur har ni det alla fina? Har ni haft en bra helg?
Min helg har verkligen varit toppen :).


I lördags morse åkte jag till härliga Katarina/Sallis hus som bjöd på lyxig frukost med allt man kan önska sig, ja tom skumpa (alkoholfri) och jordgubbar hade hon fixat.

Lotta, Fia, Katarina/Sallys hus & Stina/Fröken i Söder
Hos henne var redan dessa fina tjejer plus Anna/Ekenäsliv som kommit ända från Kalmar och mellanlandat hos Katarina i fredagskväll...finare boende än finaste hotell fick dom allt  :).


Dit kom även fina Sofi/Sofis husdrömmar och vi två åkte med Katarina till Enköping där blogg eventet var.

Stina/Fröken i Söder, Jag & Sofi/Sofis husdrömmar


Här börjar folk komma på plats till eventet där vi fick lyssna på tre helt otroliga föreläsare som pratade om
Mod & Harmoni. De var alla väldigt bra talare och jag tror inte det var någon som inte imponerades av Emmas självständighet och styrka. Pia berörde nog alla i hjärtat och jag med flera kunde inte hålla tårarna borta. Kicki gav många fina tips om inom fotografering och berättade om sin väg till framgång och om att tro på sig själv.

Linda/Hem & Trevligheetr, Emma/Att vara någons fru, Pia/Queen of Kammebornia,
  Kicki/CreandoFoto & Lena/Gott för själen  
Vi bjöds även på chokladprovning, lottdragning samt modevisning som hölls ute på bakgården.

Stina, Katarina & Sofie
Två riktigt vackra tjejer från modevisningen. Söta Helena/Helenas enkla vardag som det bara strålade om hela kvällen samt supersnygga Elina i en klänning som var sååå snygg på henne men den skulle tyvärr inte jag kunna bära upp.


Efter allt detta fick vi flera fina goodiebags som jag visar vid ett senare tillfälle. Katarina och jag gick och köpte lite choklad i den fina delikatessbutiken som höll extra öppet för oss event tjejer.


Efter en välbehövd dusch var vi några tjejer som sammanstrålade i Anna/Ekenäslivs hotellrum för lite skumpa innan det var dags för kvällens middag.
Fina Sofie, Härliga Anna och hennes underbara syster Lotta var tyvärr de enda som jag fastnade på linsen...tror vi snackade alldeles för mycket för att fota.

Sofi, Anna/Ekenäsliv & Lotta


Vi blev serverade en trerätters middag och till det serverades ett glas valfri dryck. Jag tyckte allt var gott men förrätten var det som kittlade mina smaklökar allra mest vilket jag inte trodde då jag läste menyn.




Efter middagen höll trubaduren i en quiz tävling med olika allmänbildande frågor...
Sen blev det dans för glatta livet och klackarna i taket.


En väldigt kul kväll avslutades på bästa sätt av härliga Anna som klev upp på scen och sjöng 
Vill ha dig med Freestyle


Ha nu en underbar start på September.

18 kommentarer:

  1. Hallå där!
    Vilka fina bilder och vad rart du skriver om mitt hem.. du är bra go du!
    Hur går det med chokladen?? Här är hälften redan slut...fniss.... det bådar inte gott för min viktnedgång....fniss...
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Du/ni verkar ha haft en toppen helg. Ser jättetrevligt ut enligt dina kort iaf:) Skönt att det blev som du hoppades. Kram cicci❤️

    SvaraRadera
  3. Ser ut att ha varit en riktig toppendag OCH toppenkväll! :) Roligt att se bilder, hade gärna varit där! :D Kram!

    SvaraRadera
  4. Härlig helg ni hade. Så trevligt med träffar så där. Kram mamma

    SvaraRadera
  5. Wow! JAg blev ju inte direkt mindre sugen av att ha fått vara med nu då jag ser alla härliga foton och hör om hela upplevelsen... Men vete tusan, hade nog kännt mig malplacerad, typ elefant i porslinsfabrik ;-P En surrande norrländska kan skrämma slag på de flesta/mesta *skratt* Här klippte Luran av sig sitt långa hår i går, hon har rätt tunt och fint hår, så i en uppklippt page blev hon så fin och "stor". Blev dessutom sugen att själv klippa nått liknande. Men jag fick inte härmas sa hon ;-P Hoppas din Tilda snabbt kryar på sig <3 Många varma kramar till er!

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig dag det var va? Vad kul att träffas i verkliga livet. Tänk vad många nya vänner man fått. Jag hoppas det inte dröjer allt för länge till vi ses igen.
    Kram Helén

    SvaraRadera
  7. Vilken grej, så mycket roligt på en enda dag.
    Att hälsa på hos Katarina och sen bloggträff.
    Jätteroligt och se dina bilder.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  8. Verkligen ett roligt event och jag inte släppa det där du berättade om bartendern och drinkarna :) .

    Kram Victoria

    SvaraRadera
  9. Heeeej vännen!
    Vilka härliga bilder du har tagit :)
    Tror jag sparar ner den med mig vid micken;-)
    Det var så befriande att bara släppa loss och ha sååå kul!
    Så jag tar det att jag blev sjuk på kuppen;) Nu skiner solen, så jag ska nog gå ut o få lite frisk luft:)
    Brukar göra gott för kroppen.
    Ha de fint och det var så kul att träffas!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  10. Hej vännen!

    Så fina bilder du tagit!!! Duktig du är:)
    Det var så kul att ses och du är en så härlig människa!
    Vi får ta en bloggfika snart:)
    Kommer se tillbaka på den här helgen med tacksamhet och mycket glädje:)

    Ha en bra kväll nu!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  11. Hej härliga tjejen! Så roligt att se dina bilder - och även på maten, soppan var ju superb! Jättekul att ses och hoppas det blir fler gånger!! kram Milla

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Så många fina härliga bilder! Kul att se:) Och jätteroligt att träffas i helgen, extrakul att du bodde så nära:) Vad världen är liten ibland!
    Så verklgien en lyckad helg, hoppas det blir fler såna!

    Ha en skön kväll, kramar!!

    SvaraRadera
  13. Morron i stugan! Här är det första dagen på länge vi vaknar utan tjock dimma, dock grått... M är i väg och jagar och barnen på dagis och skola, så bara för mig att ta min kopp kaffe och börja förbereda den föreläsning jag ska hålla på fredag. Men först läsa tidningen på nätet och vakna till liv.... KRAM!

    SvaraRadera
  14. Hej igen, jo nog var det tvärt inpå med fotograferingen, vi skulle ha fått reda på det förra veckan, men glömdes av. Är lite turbulent då en ur personalen tvärdog en morgon för två veckor sedan då hon skulle gå på jobbet, så jag har full förståelse för personalen så här i uppstart med det i åtanke, ny personal/vikarier osv. Men Luran blev så fin i sin frisyr, ska se om hon ställer upp på foto, numera så får man allt vackert fråga, å hon är rätt restriktiv vilka bilder som jag får använda... ;-) Se nu till att fixa dynorna och stolarna så att du kan fota och visa, är jätte nyfiken! KRAM

    SvaraRadera
  15. Vilken helg vi hade! Det var väldigt kul att vara på samma ställe som så många duktiga bloggerskor. du har fått med några riktigt fina bilder därifrån, själv glömde jag nästan bort att fota helt under dagen.

    SvaraRadera
  16. Morron rara du! Här har vi en riktigt grå å trist dag, har tänt fönsterlampor och värmeljus, riktig höstkänsla. Skönt att kunna kura inne! Och ja du må tro tt juag funderar fram och tillbaka med ryggen, men avvaktar och hör vad de säger den 17 sept. Sedan när man vet hur landet ligger får man ta ställning till hur man ska göra. Tog iaf en promenad i går, skönt att få röra på sig, förkylningen gör ju att jag helt tappat motionerandet, så nu är det en rejäl uppförsbacke att komma igång... Ha en riktigt fin torsdag, kan nog bli lite osynlig nu då det blir en dag i staden i morgon och jakt i helgen... KRAM!

    SvaraRadera
  17. Åh vad kul att få se dina bilder också. Jaa det där med modevisning var ju något nytt som jag måste säga att jag var väldigt modig som ställde upp på, hua vad nervös jag var. Kul att träffa dig, och att du bor så nära också. Hörde att du jobbar på samma jobb som min svåger, fast inte samma avdelning, men han kände igen dig. Tommy Lind.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  18. Vilka härliga bilder! Så kul at träffa dig. Kram Stina

    SvaraRadera