Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


fredag 13 juni 2014

sommarlov...

Hejsan!

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni som haft studentfirande/avslutningar sluppit regnet.
Här i vårt område tror jag studenterna klarat sig ganska bra och kanske även fått någon enstaka solstråle på sig.


Mina flickor hade skolavslutning igår och som ni ser så var himlen ganska mörk och vi fick lite små skurar men klarade oss i det stora hela ganska bra.
Tilda slutade 6:an och hade sista avslutningen som vi föräldrar är välkomna på....nja inte riktigt sant då dom slutar 9:an är det ju stort firande i kyrkan för alla anhöriga. 
Men med sång och picknick i det gröna blir det inte mera...


En väldigt glad klass var det som efter ceremonin samlades i klassrummet med familjer för tårt och kram kalas då de nu splittras till tre olika klasser på högstadiet.


Isabella som är min allra bästa väns dotter och Tilda hamnade nu i olika klasser efter att följt varandra från de första dagisåren. Men deras vänskap kommer nog finnas kvar.


Fem fina tjejer som håller på att bli riktigt stora...
Kan inte riktigt förstå vart tiden tagit vägen, känns ju inte alls länge sedan de började skolan.


Efter allt firande i skolan kom Tommys syster och son hem till oss och vi fortsatte firandet med lite gott att äta. Kallskuret, färsk potatissallad, frukt och ostar är riktig sommarmat som hör till.


Ha nu en riktigt skön helg, här har dom lovat sol så det håller vi tummarna för även om jag jobbar denna helg och inte hinner njuta värst mycket av den.

16 kommentarer:

  1. Ni är väldigt lika du och Tilda, och så fin
    klänning hon hade. Härligt med ett långt sommarlov
    innan högstadiet börjar.
    Ha en fin helg trots jobb
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder :) Fina dom är <3 Nu är det sommarlov. Njut av lördag och ha det toppen

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder på sommarfina barn ( eller ungdomar kanske man ska säga).
    Vad söt hon är din dotter.............
    Kan tro hon njuter av att hon har sommarlov nu, en lååååång sommar väntar.

    Ha det fint,
    kram Anneli

    SvaraRadera
  4. Ja herregud va åren flyger förbi. Är ju inte länge sen dom gick på dagis! Vi får se fram emot barnbarn ( om många år ). Klart dom kommer fortsätta vara vänner❤️. Hoppas du får en bra jobbhelg hjärtat. Kram cicci

    SvaraRadera
  5. Me encantan las fotografías son geniales. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, te invito a visitar el mío y espero que disfrutes del post de esta semana, la decoración hindú de jardines y si no eres seguidora me encantaría que lo fueras, te espero en mi bloc elracodeldetall.blogspot.com

    SvaraRadera
  6. Så fina dom var. Tur du jobbar, för det blåser bara kallt. Kramar från mamma

    SvaraRadera
  7. Underbart fina flickor <3 Å så härligt firande, det kurrar i magen då jag ser hur du bullat upp ;-) Här har vi haft en udnerbar dag, dock ej ägnat mig åt att sola, utan fick bita i sura äpplet å ta tag i att måla uthuset, men nu är det gjort, jag är nyduschad å så ska familjen bege sig till vänner för middag, skönt avslut på en effektiv dag! Hoppas ni har en härlig kväll och fortsatt fin helg <3 KRAM rara du!

    SvaraRadera
  8. God förmiddag! Här har vi en mulen dag i dag, allt enligt "varannandagsvädret" som rått sista tiden. Men helt ok, har varit ut å sprungit och ligger nu i soffan å slappar, det bästa av två världar ;-P För en gångs skulle en skön söndag då vi är lediga även i morgon pga utbildning på förskolan, så tror jag ska göra go middag, musslor och pasta och så ett glas vin, guldkan ;-) Hoppas vädret är med dig och att du kan åka ut till stugan då du slutat jobba! KRAM KRAM

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Vilken söt dotter du har! Ljuvlig klänning också.
    Ja du, tiden går så otroligt fort , känns som bara några år sedan våra döttrar gick ut grundskolan och nu är dom 29 och 31!!! Herregud vart tog tiden vägen?
    Kram Anncathrine

    SvaraRadera
  10. Riktigt kalla vindar även här, gav upp att sätta ihop utemöblerna pga blåst och assistans av barnen, får fortsätta ikväll då de åker till farmor och farfar, verkar ha varit falskt alarm eller nått väldigt lindrigt. Skönt! Håller tummarna att du tar dig till stugan idag <3 KRAM!

    SvaraRadera
  11. Heeej1
    Ja, vilka fina tjejer! Så fina klänningar de har allihop:)
    Ja, här slutade ju tösen tvåan och man undrar varje år vart tiden tar vägen??
    Ha nu en fin midsommarvecka!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  12. Hej vännen! Även här ställer vädret till det, öser ner å är kallt, bara kring 7 grader å ska så vara hela midsommarhelgen :-( Vi får sitta inne i stugan å trycka godsaker och elda helt enkelt ;-P Möblerna gick inte som vi tänkt med, saknades skruvar å var ett h-vete att få ihop så det projektet ligger på is tills vi får nya skruvar, hoppas det går fort! Ha nu en fin dag, jag ska försöka göra lite mer nytta nu... KRAM

    SvaraRadera
  13. hallå där!
    ååå mysigt med skolavslutning är det allt..;)
    Nu är vi slut som artister kan jag säga för studenten var lite mer...hmm..ansträngande en en vanlig...haha. så nu vet du vad som väntar.
    jag tycker Thoréns utspring var riktigt trevligt och alla får sina sekunder i rampljuset...;)
    vad söt hon är din Tilda..ja alla de andra med förstås...
    Och åååå vad härligt det blev vid stugan... såååå fint där nere på bryggan och i köket är det ju så härligt med den stora altandörren och sjön utanför....ååååå...
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  14. Nej men vad läser jag, fick du åka bärgare, med en nästan ny bil å allt?! SURT! Hoppas verkligen de kan fixa den fort, tur iaf att du fick ta en hyrbil medans... Här blåser det hejvilt i dag å jag nyser som bara den, när ska allergisäsongen ge med sig i år?!?! Har dessutom bokat in en tid för p-spruta, å börjar så smått ångra mig då jag är enormt spruträdd... men det får lov att gå! KRAM

    SvaraRadera
  15. Hej vännen! Sprutan är nu tagen och den kändes knappt, typ som ett myggbett. Så jag har gruvat i onödan, men då är jag så spruträdd så jag en gång valde att dra en tand utan bedövning... vilket jag inte gör om ;-P Har dessutom hunnit shoppa lite som belöning för att jag övervann rädslan, aldrig fel! Får nu bara hoppas att jag slipper ev biverkningar som viktuppgång, acne och depression... Men det kan man ju få av de flesta preventivmedel... KRAM KRAM!

    SvaraRadera
  16. Hej goa du! Först av allt tack för din peppande och omtänksamma kommentar rörande min rygg, har bearbetat beskedet i helgen då jag först dippade rejält å blev rätt ledsen, men nu känns det bättre, jag KAN ju trots allt göra massor även om det gör ont, finns ju de som blir sängliggandens... Å midsommar, vilket skämt, vi hade hagel, lite snö, regn och kallare än vad vi hade vid påsk, så jo, nog är det upp och ner, får hoppa att solen och värmen spar sig tills vi får semester istället, visst?! Ha nu en riktigt fin start på veckan <3 KRAM

    SvaraRadera