Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


måndag 17 februari 2014

Vårkänslor...

Hej måndag!

Hoppas ni haft en skön helg. Den här helgen har nog många spenderat i tv-soffan och hejat fram våra duktiga idrottare i os. Själv har jag ju mest jobbat och sovit :).


Mannen har börjat rusta ett av rummen på övervåningen där Tilda ska få flytta in när det blir klart så idag ska vi åka och titta på tapeter. Visar er lite bilder lite längre fram.


 Här har vi höstlov denna vecka och den startade ju på bästa vis. Solen strålade från en klarblå himmel när jag vaknade på fm. 


Tjejerna och jag tog en promenad längs strandpromenaden och solen riktigt värmde och fåglarna kvittrade...
HÄRLIGT!!!


Man fick verkligen en försmak av våren...snart snart kan vi njuta av tussilago, kaffe på trappan och fräknigt rosiga kinder :).



Hoppas ni får en underbar vecka.

11 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska bilder, man blir alldeles lycklig!!!
    Nu känner man verkligen att den tiden kommer och den finns inom räckhåll!!!
    Ha en fin kväll!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Min blogglista har varit försvunnen hela dagen, men nu dök
    den upp så jag såg ditt inlägg. Härligt väder, typiskt nog
    så jobbade jag när solen äntligen kom. Fina promenad vägar
    ni har.
    Kramar/AM

    SvaraRadera
  3. Vissa dagar är helt underbara och man får lite vårfeeling. Vi har också sportlov och för första gången på många år är vi hemma. Vi ska åka iväg en annan vecka istället.
    Så vackert ställe du har fotat på.

    Var en kortis på Ikea i kväll så det blev något i lampväg :)
    Kram
    annika

    SvaraRadera
  4. God morgon stumpan min. Inte har flickorna höstlov utan sportlov. Härliga bilder isolen, o den kommer idag med. Kram från mamma.

    SvaraRadera
  5. Vilka underbara fotografier! Å du läskas verkligen med dessa vårbilder, här är det snö, snö, snö och vinter.... Och VAB. Igen. Börjar ta på krafterna att själv inte va hundra å även ha sjuka barn vecka efter vecka... Men det måste väl ge sig. Vill ju se både dina nya glasögon och tapeten ni väljer! Själv letar jag någon cool limegrön randig tapet till Bogges rum, för han vill ju ha som Lurans, suck! KRAM

    SvaraRadera
  6. Halloj!!! Vilka underbara vårbilder du bjuder på...tro det eller ej men solen ha skinit på ÖLand också några dagar..i dag är det dock mulet och grått.Ha en fin dag kram från Maja

    SvaraRadera
  7. Ha ha du är rolig du, bevarat ungdomen, pyttt, då tror jag mer att jag är som Ove Sundblad i solsidan, ser gammal ut redan som ung så att det liksom sedan inte blir någon skillnad då man blir äldre ;-P ÄR iaf glad att det är bortstökat, men inser att det är dumt att vara så kamera rädd som jag är, har inte hittat en enda bild på mig själv då jag vägde 30+ för två år sedan, hade varit skoj att ha en före och efter bild... men då var jag nog ännu mer ovillig och sprang så fort en kamera kom fram.... Febern fortsätter, och bogge blir hemma i morgon med, tur att jag kan jobba lite trots att de är hemma, har gjort alla samtal med studenterna ändå, men svårare att kunna fokusera och skriva på det artikelutkast som jag måste färdigställa... Ha det gott <3 KRAM!

    SvaraRadera
  8. Hej hej fina du !

    Visst är det härligt nu när man känner att våren är på G.
    Ljuset har börjat komma tillbaks och när solen skiner så värmer den
    redan.
    Hoppas att du har det bra. Ha en fin fortsättning på veckan!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  9. Hej där! Nu verkar det ha vänt här, barnen kryar på sig, jag har fått sova och jag hörde småfåglar i morse, så liiite vårkänsla med :-D
    Skrattade gott åt att blåbärsris var dyrt, förvånar mig inte, men tänk att butikerna kan ta så mycket för något som är gratis ute i naturen... Man känner sig alltid mer eller mindre lurad tycker jag ;-D Ha nu en fin dag, det ska jag försöka ha med min lilla pratkvarn ;-D KRAM!

    SvaraRadera
  10. Men se där, då är vi likisar, här har jag trappat ner rejält med kaffe å föredrar nu nästan tee istället! Magen mår så mycket bättre också :-D Ingefärsteet smakade helt ok, men hade gärna haft mer apelsin och ingefärssmak, men man kan ju tillsätta lite äkta vara också så blir kanske effekten än bättre! Här vräker snön ner, jag ska försöka jobba lite till, så blir det helg kl 15.00. Som jag längtar! Hoppas du får en fortsatt fin dag och mysig helg <3 KRAM

    SvaraRadera
  11. Kikar in för att önska dig en fortsatt mysig lördag, hade hoppats att få se det nymålade skåpet, men jag får väl ge mig till tåls ;-D
    Här steker M burgare å vi slappar, har varit iväg på barnkalas så vi är rätt möra nu... Ha en mysig kväll! KRAM

    SvaraRadera