Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


onsdag 11 december 2013

Gottebordet

Hejsan!

Hoppas ni har det bra så här mitt uppe i julruschen och inte stressar allt för mycket utan njuter av det som komma skall. 


Jag har så smått börjat ställa iordning gottebordet men kan nog inte fulla det med för mycket godis ännu för då är risken stor att det inte finns något kvar till självaste dopparedan ;).


Har kokat knäck (men den blev för mjuk även i år) och Texas pecan fudge som jag lagd i fina burkar från lågpris magasinet, ett riktigt fynd. Ett annat fynd är den härliga ljusmanschetten från rusta.


Tjejerna har gjort ett pepparkakshus, ska försöka hitta en liten belysning att lägga i husen men den verkar ha fått fötter i förrådet och sprungit sin kos :).


Adventsljuset är redan nere på nr.11 alltså var tar tiden vägen.....13 dagar kvar.....



Några få tomtar har fått komma fram även om jag inte är någon tomtediggare. Något som jag verkligen börjat längta efter är att få ta in granen...när brukar ni klä den? 


Ha nu en fortsatt fin vecka

11 kommentarer:

  1. Åhhh så fint och mysigt!!! Älskade burkarna för knäck och julgodis, så snygga! Här klädde jag granen i dag, den fick bli helt röd, hade gärna haft den i vitt och silver, men Luran bestämde att vi skulle ha röda kulor i år. Gottebordet får däremot vänta här, hr två små som skulle rensa det på nolltid... å själv skulle jag nog också vara där å plocka ;-D Så det får vänta till nästa helg. Önskar dig en mysig kväll, vi ska vika smällkarameller på begäran av Luran. KRAMIS

    SvaraRadera
  2. God morgon. Så fint du gör som vanligt. Häftiga burkar du hittade. Men jag gör ju inget godis för det äter pappa bara upp. Kramar från mamma.

    SvaraRadera
  3. Så fint pepparkakshus, superfint dekorerat.
    Och glasburkarna till godis, såna ska jag köpa
    om jag hittar. Gillar ditt gottebord!
    Vi klär granen helgen före jul.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Vad mycket trevligt och gott du gör. Vet inte om det blir något pepparkakshus...får se. Glasburkarna var superfina. Får nog försöka pallra mig ut till Lågprismagasinet. Gottebord har jag inget men vi har ett bord med glögg och där kan jag ha lite julgodis.

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  5. Totalt livsfarligt med gottebord...hihi.
    Och vilka supermysiga glasburkar. Och Rustas manschett I like.
    Ha de gott från Maria

    SvaraRadera
  6. Guuuud så mysigt med julmarknad på Liseberg, får jag krypa ner i din väska och följa med?!?! :-D Här har jag dock morgondagens luciafirande att se fram emot samt julbord på kvällen, men resten av helgen går nog åt till måste och jobb :-/ KRAM

    SvaraRadera
  7. Jag har inte äns gjort något jul godis enu för jag är nog den största tjuven i så fall, så det får bli sista veckan att göra.
    Många härliga bilder du visar.
    Idag har vi tagit in våran gran. Det gör vi alltid till Lucia.
    Ha det bäst.
    Kram pernilla

    SvaraRadera
  8. Hej vännen!
    Vad mycket gott:)) Ja, här är det restriktioner om godiset;-)
    Din kola lät ju himlan god. Men jag känner mig nöjd, vill inte ha för mycket hemma. Man mår ju bara illa av att trycka i sig för mycket ändå;-)
    Vill med ta in en gran, men vi har inte köpt nån än.. Blir nog att vi tar in den nästa helg iaf. Just nu är det så fullt upp hela tiden... Vill bara ha mer TID av tomten. Tänk om han kunde lyssna ändå..
    Ha de fint o va rädd om dig!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  9. En underbar helg till er med, fota mycet så vi får se lite glimtar sen! Här ska vi snart åka på julbord, mamma kommer och är med barnen medans vi äter, ska bli skönt att få SITTA ner och äta i lugn och ro... ;-D KRAM

    SvaraRadera
  10. Ah, vilket gottebord. Å vilka ursöta burkar med knäck och godis.
    Här tar vi in granen dagen för julafton. Snälla grannen har huggit en åt oss i år. En riktigt vid en, vi får se om den får plats eller om vi måste frisera till den lite.
    Ha en riktigt mysig helg
    kram
    AC

    SvaraRadera
  11. Här snackar vi julstämning blir ju helt lyrisk för att inte tala om julgodiset..i detta huset kokas det karameller typ ett par dagar innan jul annars är allt slut innan jul....hahha karaktären är liksom inte riktigt på topp ha en fin vecka kram från maja

    SvaraRadera