Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


tisdag 11 juni 2013

Stockholmstripp..

God kväll alla fina bloggläsare!

Vilken vacker dag vi har haft idag, solen har lyst konstant sen jag öppnade mina ögon imorse.  Hoppas den varit lika givmild med sina strålar hos er.


På det här mysiga hotellet bodde jag under min vistelse i Stockholm. Reception och restaurangdelen låg i innergården som hade försetts med ett enormt glastak. Väldigt snyggt inrett med tre stora kristallkronor i taket och mörka möbler mot de ljusa huskropparna.


Även mitt lilla rum var snyggt inrett och trots att det var väldigt litet så kändes det inte som om det blev trångt . Kanske berodde på de två stora fönstren som hade utsikt mot innergården. Enda nackdelen var att det inte fanns någon ac på rummet.


Under min Stockholmsresa träffade jag ju Therese som visade sig vara precis en så härlig och go tjej som jag upplevt henne på bloggen.Vi träffades över en snabb fika redan på söndagskvällen och då var även Tina med. Bestämde då att vi dagen efter skulle åka ut till Zetas på fm och bilderna därifrån kommer i nästa inlägg :). 


Vi sprang även lite på stan och när den värsta regnskuren kom hoppade vi in på närmsta café och tog varsin latte som serverades som de ska ur riktiga latteskålar. Häftigt tyckte jag då jag aldrig fått det tidigare :).
Framåt kvällen åt vi grillad tonfisk och drack lite vin därifrån gick vi sen vidare och tog en kaffedrink på en bar innan vi skildes åt.


Tack fina Therese för att du tog dig tid och träffa mig mellan dina konferenser. Var så himla roligt och jag hoppas att vi får tillfälle att träffas igen.


Blev inte mycket handlat på denna resa men då jag åkte tåg och hade en ganska liten väska eller var det alldeles för mycket packning...??! ;) 


Köpte iaf lite krimskrams, svart krukfärg som jag ska måla några amplar med samt blompinnar som vore fina både bland kryddorna eller med små hälsningar i en ge bort blomma. 
Massagedoftljuset som luktar underbart är en gåva från Victoria som driver Zetas.


Ojoj vilket långt inlägg det blev, hoppas ni fortfarande är kvar ;).
Dags att gå och sova så jag orkar upp till jobbet imorgon.

Önskar er en fortsatt fin vecka 

13 kommentarer:

  1. En sån trevlig resa du gjort. Och hotellet var superfint... vad heter det? Kan vara bra att få ett tips, utifall att?
    Svart krukfärg låter intressant, kan du inte visa före och efter?

    Ha det gott.
    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. God morgon. Trevligt ni fick. Hoppas ni kan träffas igen. Kram

    SvaraRadera
  3. Men så mysigt du haft. Så härligt med en liten tripp då och då.
    Så vackert med det stora glastaket på hotellet.
    Ha en skön dag idag
    kram
    AC

    SvaraRadera
  4. Vad härligt det låter som du haft :) Kul att träffa de du ofta pratar med på nätet irl! Tonfisken ser jättegod ut. Ha det gott,kram Pethra

    SvaraRadera
  5. Hej, goa du och tack själv än en gång för allt <3 Var så skoj att få träffa dig irl, blev som sagt både skratt och allvar, och mycket ögongodis på Zetas :-D Ångrar ju nu givetvis att jag inte köpte dessa stickor och penna jag med... men... men... får ju stå på locket för att få ihop väskan som det är nu ;-P har just nu en kort paus på konferensen, så då unnar jag mig lyxen att surfa lite då det här finns gratis uppkoppling. Lär inte få ihop ett inlägg förrän tidigast på fredag... Ha det nu fint, massa kramar!!!

    SvaraRadera
  6. vad trevligt ni har haft det
    kram Rosa

    SvaraRadera
  7. Vad mysigt och så himla kul att träffa bloggvänner i verkliga livet! Vilket kanonställe du bodde på! Underbart!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  8. Så roligt och åka till Stockholm och bo på
    hotell, och sen och träffa bloggvänner det
    är sånt man blir extra glad av. Ska bli roligt
    och se lite från Zetas, har aldrig varit där.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  9. Vilken härlig tripp du var ute på. Mumsig mat och trevligt sällskap är livets goda..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  10. Så härligt det låter :)
    Och vilken lyx att få träffa Therese, och samma för henne som fått träffa dej :) Tänk vilka vänner man kan få via bloggen..

    Ha en mysig kväll!
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Härligt att åka iväg på sånna där småtrippar, ser mysigt ut! Och shopping är aldrig fel, du skulle ha haft med en större väska hihi ;)
    När ska vi träffas, jag har inte långt till Stockholm heller :D
    Trevlig helg och stor kram!

    SvaraRadera
  12. Åhh, vilken mysig helg du haft! Så himla kul att träffa bloggvänner,låter spännande! Hotellet ser väldigt fint ut, ser lite ut som Strand, är det kanske det?

    Zetas är ett fantastiskt ställe, sista månaderna har det faktiskt blivit ett besök i veckan där, helt otroligt fint och inspirerande! Och jättemysigt att sitta i trädgården och fika. Ska bli roligt att se dina bilder!

    Önskar dig en fin helg
    Kram Anncathrine

    SvaraRadera
  13. Hej vännen! Hoppas solen lyser hos er å att ni tagit er till stugan, här har det regnat så vi blev hemma, har städat å fejjat lite, behövdes om man säger som så ;-P Å nu väntar snart grillat å ett glas rött. Är såååå skönt att vara hemma, borta bra, men hemma bäst ;-D Massa kramar till dig vännen!

    SvaraRadera