Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


måndag 18 mars 2013

Matplats!!

Hej måndag!

Hoppas ni haft en bra start på veckan. Här har solen lyst mest hela dagen men det har varit riktigt kallt. Sån där bitande kyla som kryper ända in i märgen.

Satt och googlade på matplatser så nu blir ni bombarderade med bilder ;). 


Vitt klassiskt och snyggt kan väl inte bli fel...men lite tråkigt kanske?


Liknande fast i svart känns ju lite roligare och lika snyggt...men tröttnar man inte på det?


Blanda vitt med trä eller olika stolar blir ju lite mera liv i....men detta gillar inte mannen!!


Elegant och bekvämt med vita stoppade stolar till mörkt bord, superfint....inte så snyggt efter solkiga kladdiga middagar ;)


Börjar ni förstå mitt dilemma, vi kan inte bestämma oss. 
Finns så mycket snyggt men vad passar i just vårt kök och till vår familj? Jag har nog aldrig varit så här velig förut, brukar alltid veta vad jag vill ha.
 Vad tror ni??


Nej nu ska jag inte trötta ut er mera med detta utan gå och fixa middag, köttfärs limpa med feta i...mycket gott :)

Ha en fortsatt bra vecka och tack för att ni tittar in.

25 kommentarer:

  1. Jag gillar vitt blandat med trä. Svart är det värsta jag vet, snyggt men allt DAMM!!! Lika mycket damm på vitt men det syns inte :)
    Många fina bilder du bjuder på.
    Förstår att du funderar.
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  2. Ja snart hittar du det du vill ha, då har T ingen talan. Haha. Vi ses på söndag, Vilken tid? kram mamma.

    SvaraRadera
  3. Ja, det är lite att fundera på:-) Själv gillar jag att ha en enkel bas och sen köra detaljer i andra material, de är liksom lättare att byta ut.
    Lite feg är jag kanske, men sån är jag;-) Så ja, jag hade kört på vitt;-) Sen kan man ju frossa i färger på dukar och porslin när man känner för det:)
    Ha en skön kväll och det läte verkligen gott:))
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. hoppas du hittar vad du söker;) jag har sällan besluts ångest faktiskt ..jag bara kollare i plånkan hur mycket jag har råd med sen drar jag iväg och köper...och så tröttnar jag efter ett tag hihi!! Vi har Ikea bord med stoppade stolar nu i grått tyg. tycker om det fortfarande efter ett år men IKEA är verkligen inte kvalitet
    men det var vad jag hade råd med då=) lycka till ser fram emot att se vaD ni valde.
    kram Gabriella

    SvaraRadera
  5. Hej i stugan !

    Många fina bilder. Många fina miljöer.
    Svårt att ta beslut :)
    Fundera i lugn och ro så det blir det rätta...
    Jag kan ofta fundera på ;)

    LYCKA till med valet :)

    Ha en fin fortsättning på veckan!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  6. Hej älskade vän! Tiden är en stor bristvara för tillfället, sliter med en omfattande forskningsansökan som MÅSTE vara klar för första granskning på torsdag och in formellt på måndag, så jag är en trist å tråkig bloggvän... får ta igen det sen ;-D Men måste skriva en kommentar å rösta på nått svart, tror det skulle passa toppen hos er!!! Även här blir det nog ett svart eller mörkgrått bord till altanen... fint att bryta av mot det vita. OCh tröttnar man så KAN man ju måla om i framtiden ;-D KRAM

    SvaraRadera
  7. Puh det är inte lätt. Själv har jag stoppade stolar med vit tvättbar klädsel, mjuka och bekväma. Bordet är trä/grå laserat. Jag funderade först på svart bord men då får man damma varje dag *ler*. Du får ha en fin kväll.

    Kramen

    SvaraRadera
  8. Oj va många fina bilder. Jag gillar alltihop, så blanda? ;D
    Men att stolarna inte behöver matcha bordet tycker jag extra mycket om..

    Spännande att se vad du väljer sen :)
    Kramar

    SvaraRadera
  9. Nej du, detta är inte en lätt sak.
    Vi har den översta varianten i ek. Jag har alltid varit anti-ek, men så är det ju ekgolv här och jag inser att det är ju så klassiskt... och till ett modernt köks, så...
    men om jag haft ett vitt bondkök så skulle jag nog investerat i stolar med lös klädsel, så man kan byta. Linne är ju alltid snyggt... och vitt... o svart... o grått... ja du ser... ;-)
    Eames-stolarna på sista bilden är också favoriter. Har två med stålrörsben på kontoret...
    Lycka till med ditt svåra dilemma
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  10. Hej! Iii, det är inte lätt om man har många smaker i familjen eller är det du som får slutligen bestämma:)? Fina bilder! Jag hade klart för mig hur jag ville mitt kök när jag målade möblerna vitt, var så TRÖTT på furun!
    Har en fin tisdag!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  11. Ja det är inte lätt att välja bland så mycket fint som det finns
    ha det bra
    kram Rosa

    SvaraRadera
  12. jag förstår, det är svårt beslut, finns ju så mycket fint! Gilalde bockbordet & Tine K lamporna, såg iaf ut som Tine K lampor :)
    Jag håller också på att arbeta fram en fin matplats, har klätt om stolar, målat om en byrå, & till helgen skall lampan bytas ut, det har liksom växt fram & växer fortfarande fram.
    Sen har jag en matplats till i stugan som kommer bli helt annorlunda än den i huset, som jag också skall göra i ordning, fast där kommer det bli 50 tal, kontrast jag vet, men så kul!
    Kram Tiina

    SvaraRadera
  13. Det sista svarta köket förr jag för..men just nu är det bara svart som gäller här hemma, har snöat in fullständigt på denna färg och är så fint ihop med det vita...här snöar det ännu, har fått flera dm och blåser hård vind :( ha de, kram

    SvaraRadera
  14. Visst är det svårt att bestämma sig. Det mesta har något som jag tycker om.
    Jag kollar in fåtöljer just nu. Får se hur det slutar.

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  15. Morron rara du! Här skiner solen från en blå himmel, gör gott för humöret även om jag får sitta inne å fortsätta slita med ansökan, ska bli så skööööööönt då den är ur världen. Och nej, får nog ta å stöta på Gottner, men vet att han jobbar med massa annat så jag vill inte ligga på allt för mycket heller... Men tålamod är inte min starkaste sida ;-) Önskar dig en ljuvlig dag, kramar i massor <3

    SvaraRadera
  16. Många fina matplatser, men jag tycker ni redan har en jättefin matplats!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  17. Förstår verkligen ditt dilemma. Är väldigt glad att vår matsal får vänta. För finns så galet mycket snygga varianter.
    Hoppas veckan startat bra och att du får en härlig onsdag. Kram Malin

    SvaraRadera
  18. Heeeeeeeeeeej!
    Oj vad många inlägg jag hade missat!
    Oj vad mycket fint du visar...haha..jag är nog inte så där praktisk som du utan går nog mest efter utseende..sen får resten lösa sig.
    Jag vet hur det är att INTE vara överens...
    Vi vet fortfarande inte vad vi vill ha för stolar så det får vänta tills vi kommer på det..;)
    Tröttnar man inte på svart?..
    Så har jag alltid tänkt om alla färger...men nu har jag insett att om man aldrig vågar köpa något annat än det där som känns tryggt o säkert... då kommer man aldrig få det där hemmet man verkligen vill ha.
    Om du har börjat vela så mycket skulle jag nog vänta lite om jag var du.. det är ju inte precis gratis så det är ju svårt att ångra sig..;)

    Ni har det så fint och ert kök är verkligen enormt stort!
    Men du...polermaskin på skivorna..det måste jag lägga på minnet...
    å vilka härliga bilder du visar..man blir sugen på att gå ut ju..fast idag har det inte varit vidare värst skönt ute.
    HA en fortsatt fin dag!
    Kram katarina

    SvaraRadera
  19. Kikar in så här på kvällskvisten för att se hur du har det. Här jobbar gubben, barnen sover liksom hundarna och jag ska försöka jobba några timmar till tänkte jag, iaf så länge jag kan tänka vettigt ;-P Men efter nog många runder kräks man på sin egen text och är hemmablind för brister å fel, som tur är har jag en kollega som ska kika på texten i morgon, och det uppskattas verkligen törs jag lova! Ha nu en mysig kväll, hoppas det inte snöat allt för mycket på er <3 KRAM
    Ps penseer låter ljuvligt, fina inne med i väntan på vädret ska tillåta... Ds

    SvaraRadera
  20. God morgon vännen!

    Här njuter vi av ytterligare en vacker dag, jag har just mailat iväg mitt utkast å ska roa mig med att skriva ihop en populärvetenskaplig sammanfattning på svenska som ska motsvara den stora ansökan på engelsk, men först en kopp te och en liten bloggrunda, tycker jag är värd det nu *ler* Särskilt som jag var uppe i ottan. Å du, så duktig du är med din träning, jag har helt tappat greppet och inte rört mig på år och dag, ska skämmas! Måste smyga igång löpningen igen... Önskar dig en toppen dag <3 KRAAAM

    SvaraRadera
  21. Hej!
    Jag gillar bordet med kryssben och de mörka stolarna till så som på bilden.
    Men du kommer hitta ett fint bord som passar dig.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  22. Härliga bilder,samma dilemma sitter jag i:) Ilandsproblem... Jag kan inte heller bestämma mig,för en ny köksgrupp,jag vet vad jag vill ha.meeen? gillar bordet med kryssbenen! ha de gott..kramiz

    SvaraRadera
  23. Hej vännen!

    Tänkte kika in till dig och önska dig en riktigt fin helg !

    Må så gott och tack för dina fina hälsningar! Kram Sirpa

    SvaraRadera
  24. Hej! Tittar in och vill önska dig en mysig fredag kväll!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  25. Tittar in och önskar dig en mysig kväll och trevlgi helg! Här går ögonen ikors, har suttit och skrivit ansökan hela dagen lång, men nu ger jag mig å tar uppehåll till på söndag, så man får distans och kan se på det med nya fräscha ögon inna ndet ska skickas in. I morgon vätnar hundutställnign med mac, ska bli spännande! Å du, om jag inte är ute å cyklar firar ni väl i helgen? Visst är det någon som fyller år? Eller har jag totalt virrat till det? KRAAAAM

    SvaraRadera