Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


söndag 13 januari 2013

Bloggpaus!!

Hejsan alla fina!


Här hemma har allt sin gilla gång och det händer inte så mycket. Inspirationen till att skriva här på bloggen är väldigt liten, har nog hamnat i en bloggtorka.


Nya vackra blommor har iaf fått flytta in. En lång tulpan står på månbordet och i köksfönstret blommar krysantemum i en härlig färg.


I en av julgrupperna har julrosen bytts ut till en primula och visst blev det en vårgrupp :).


Men vackrast av dem är de fina vita pärlorna och buketten med vita ranunklar som står på köksbordet och förgyller mina dagar.

Med dessa vill jag önska er en fortsatt fin vinter och hoppas att vi åter ses men just nu har jag bestämt mig för en bloggpaus. 
Vill även tacka er av hela mitt hjärta för att ni velat titta in här hos mig och hoppas att ni återigen vill titta in när jag känner mig redo igen för att skriva här.
För den som vill finns jag på instagram....
ingbrittrosenback

 

51 kommentarer:

  1. Vi väntar, kom tillbaka när du känner dig redo igen.
    Sköt om dig.
    Många kramat
    AC

    SvaraRadera
  2. Å hej finaste du!
    Så tråkigt för oss men jag förstår dig precis..
    Jag har haft många pauser genom åren...det tar mycket tid och ibland får man nästan panik för detTa du så lång paus du behöver...vi finns kvar...så klart.
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  3. Ta den tid du behöver,så ses vi igen när du känner för det:)
    ser fram emot det igen! ha de gott..och stor kram..

    SvaraRadera
  4. Nä så trist.
    Men det är ditt val.
    Vi får bara hoppas du kommer tillbaka snart :)

    Ta hand om dig!
    Många kramar

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!!!
    Ja, ibland kan det ju vara så att inspirationen tryter… Men jag har dig i min lista och ser när du käner för att göra ett nytt inlägg, då kikar jag självklart in till dig igen! :-)
    Sköt om dig!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Vi finns här... och så ses vi på instagram, då
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  7. Hej vännen !
    Jag tänkte på dig precis idag att det var ett tag sedan.
    Det gör du rätt iBloggen ska bara vara en rolig sak.Nått som man vill göra ich inget ska vara ett måste.
    Jag kan också framoch tullbaks vela detta .m Med just vad man ska visa och skriva.
    Man vill ju inte skriva om allt heller :)

    Önskar sig all Gott ! Ta handom dig! Vi väntar på sig aå klart !
    Tack själv för denna tiden ! En varm kram från mig !!!!

    SvaraRadera
  8. Hej! Fina blommor! Ta den tiden du behöver! Själv har jag just kommit tillbaka efter två års paus! Ha det bra!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  9. Lite tråkigt är det att du tar en bloggpaus, jag kommer att sakna dina inlägg. Men absolut förstår jag dig, det ska ju vara roligt att blogga. Ta den tid du behöver, jag hoppas verkligen vi ses om ett tag igen.

    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  10. Hej Ing-britt!
    Ibland behöver man en paus..vi finns kvar här när du är tillbaka!

    Sköt om dig!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  11. Du gör helt rätt, inte finns det mycket att skriva om den här tiden på året då man (jag) helst skulle vilja ta ett stort skutt till mars!

    Må så gott!
    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  12. Önskar dig allt gott och jag hoppas du snart är här igen!
    Kramar
    Raina

    SvaraRadera
  13. Hej goa du! Lät inte så bra att du ahft en stressig helg, hoppas du hinner landa nu och har lite ledigt ist. OCh bloggpaus kan man behöva, men jag hoppas bara att det beror på bloggtorka å att inget annat inträffat, blir lite orolig... Kommer i alla fall sakna dina inlägg jätte mycket men hoppas du har ork att skriva en rad någon gång om du kikar in, för du är ju en av mina absolut kärasta bloggvänner som jag blir lite orolig om jag inte hört av på någon eller några dagar... Lämnar massor av kramar <3

    SvaraRadera
  14. Mmmm, det är viktigt att komma ihåg att bloggandet i första hand är till för den som skriver bloggen och att det inte ska vara ett krav utan något positivt.
    Tack för igår, det var kul att ni kom en sväng!
    kram storasyrran =)

    SvaraRadera
  15. Hej min vän!

    Vet precis hur det är.. jag hade ju ett ganska långt uppehåll för ett tag sen!
    Va väldigt skönt att fokusera på annat men sen kom lusten att börja igen, hoppas sååå att du snart är tillbaka!!!
    Du får inte sluta bara så du vet det! ;)

    Ha det fint!

    Många kramar Liza

    SvaraRadera
  16. Vi finns här vännen. Har du skickat armbandet?
    Sköt om dig
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  17. vi finns kvar här när du är tillbaka...vi behöver en paus ibland ..har heller ingen större energi just nu
    kram Rosa

    SvaraRadera
  18. Hej vännen, hoppas det gått bra och alla benen är hela, att tolak kan ju var förenat med livsfara ;-) Här har jag just fått upp mina nya gardiner, blev så nöjd! Skönt att de var som ajgtänkt mig. Och givet tar jag nu bums bort kommentaren, lita på det <3 Själv ska jag ta och entra min motioncykel ny, för et blev vistt ett glas vin till maten så jag får väl försöka kompensera för den synden nu... KRAM!

    SvaraRadera
  19. Hej vännen! Kikar bara in för att lämna en kram och hoppas att du ahr det bra och lite midnre stressigt nu <3 Jag har äntligen kommit över två krukor pärlisa som jag ska plantera i en stor vit mugg som ska få pryda bänken i köket, härlig vårfeeling i denna kalla vinterdag. KRAMIS <3

    SvaraRadera
  20. Vi finns kvar här när du är redo igen.
    Jag känner samma som du så jag har oxå tagit lite paus, hur länge det nu varar.
    Va rädd om dig min vän.
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  21. Här har det snöat lite i natt, men itne särskilt mycket, så min träning uteblir på den fronten för tillfället. Tänkte spinna i dag, men näää verkar som om min hals protesterar, blir lite sur å bitter, var jag kry i 3-4 dagar sedan förra förkylningen? Måste nog på apoteket och bunkra vitaminer, framförallt D-vitaminer och se om det hjälper. Önskar dig en fin mittiveckan dag <3 KRAM

    SvaraRadera
  22. Ja det känns som det är bloggpaus för många just nu och det behövs ibland. Vi ses när vi ses.

    Kramen

    SvaraRadera
  23. Jag förstår så väl, efter jul kändes det
    tomt på idéer. Ta du en paus och kom tillbaka
    när du känner att det känns roligt. Vi finns
    kvar det vet du.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  24. Hej vännen! SÅ mysig fredag ni verkade ha, vb-paj å ett glas rött hade jag sannerligen inte tackat nej till... Här blev det baufucin och mugg te *skratt* Men i kväll hoppas jag på ett glas rött tillsammans med maken i soffan när barnen somnat. Här kom vi just hem efter att ätit lunch på ortens konditori och ser nu film, ev blir det en promenad senare med vovvarna om barnen vill och orkar. Och du, så bra och duktig du är som kommit dig iväg på gymmet!!! Hejja! KRAMAR <3

    SvaraRadera
  25. Hej där! Hoppas du vaknat till en fin söndag, här väckte vovvarna mig då de ville ut och rastas... sedan ko mbarnen en efter en å så var dagen igång ;-P De har dock roat sig med happy mais i över en timme så då har jag hunnit dricka te och äta frukost i lugn å ro, skönt! Ösnakr dig en fin dag, själv ska jag ta mac och åka på ringträning senare i dag. KRAM!

    SvaraRadera
  26. Hej vännen! Så ljuvligt det lät med promenad över isen till stugan och så korvgrillning, längtar till vi kan ta skotern å åka till stugan, ännu är det lite för kallt för att vara njutbart, minus 24 i dag :-/ Så gissa om vårvintern känns lockande? Nej nu kurrar magen så jag får ta å fixa en äggmacka eller nått innan jag blir grinig ;-D KRAM

    SvaraRadera
  27. Hej där, hoppas ni hr en fin kväll. Här är det full fart å jag längtar ärligt tills barnen sover... Ang träningarna så är samtliga kommande 7 träningar i ridhuset så v ifår se om jag kan vara med p åsamtliga, beror lite på mitt allmäntillstånd och mående, vill inte få astmaanfall då vi inte har en ambulans i närheten alla gånger nu för tiden... Bus kan inte ställas då hn har örat som slokar, det diskvalificerar så detta med utställning är nytt för både mig å mac :-D

    Å du, grymt duktig du blivit med gymmet, snrt har du nog fått det till en vana, här krånglar hals å luftvägar så träningen anstår ytterligare någon dag :-(

    KRAMIS

    SvaraRadera
  28. Hi hi så du kastar mina kommentarer utan att läsa dem ;-D Å jag som är så senil, minns nog itne vad jag plitade ner i går om jag ska vara ärlig... har inte haft tid att kika runt förrän nu, mycket med jobbet å så själv med barn och voovar, då finns liksom inte tid för att blogga å läsa bloggar... Men i dag har jag varit å vaccinerat mac, så då blev det shopping på dollar :-D Aldrig fel, dessutom köpte jag lite träningssaker på team sportia så nu ska här röras på kroppen igen, blir ju inspirerad av dig som är så duktig med gymmet! KRAMAR!

    SvaraRadera
  29. Halloj vännen! Sååå duktig du är som tränade å tog dig iväg trots träningsvärk! Bra jobbat. Tights med shape funktion testade jag, men jag var nog lite bastant för dem för jag kände mig lite väl shapad och orörlig ;-P Men lyckas jag kap de sista 7 gk så jag hamnar mitt i "normal" intervallet för BMI så då kanske... ;-) I dag väntar jobb å kamp med tvättberget samt en fotvårdstid, lite skön vardagslyx! KRAM

    SvaraRadera
  30. Härligt med blommor, de piffar verkligen upp ett hem. Men jag verkar inte ha så bra hand med dem, om man säger så =/.


    // Kolla gärna in min webshop (säljer mina egendesignade tavlor) http://belleboo.se \\

    SvaraRadera
  31. Gokväll i stugan! Nu sover barnen efter att vi varit på barnzumba och jag har tagit ett sita var i tvättstugan, sitter nu å klurar på om det ska blir hårdbröd med keso och rökt älgkött och kopp te, eller en bit ost och vin... med tanke på att jag inget tränat i dag borde det bli det första, så får jag ta det andra til lfredagsmyset istället... Förkylningar slipper vi nu *peppar peppar* Men det är så kallt så man kan inte springa ute, vill inte ha mer än minus 15 då jag ger mig ut. Men hr bunkrat med mer d-vitamin oc lite annan kuckelimuck medicin på apoteket så nu måste jag bara hålla mig kry ;-P Hoppas du har en fin kväll, kram kram!

    SvaraRadera
  32. Morron vännen! här är det en trött oc hseg dag, bogge har sovit med mig och varit som en propeller i sängen... fick läsa sandmannen tills ögonen blev tunga å jag somnade av utmattning. I dag så kommer äntligen M hem efter en hel vecka i skogen, gissa vem som ska få en stooor kram, fast efter att han duschat *skratt* Lämnar en mängd kramar och önska dig en fin fredag!

    SvaraRadera
  33. Ja, jag kan meddela att skorna är grymma, var tvungen att knyta på mig dem och bege mig ut på lunchen en kort runda för att testa dem, min hals och kondis. Skorna var toppen, slant inte en gång, halsen känns bara lite, sämst var det med kondisen, men klarade mitt mål att sprigna 10 min i ett sträck så jag får väl utöka succesivt då jag inte rört på mig sedan oktober i princip. Skidor lät skoj, får se om jag hinner hämta mina i helgen! KRAM

    SvaraRadera
  34. Hej vännen! Även här har det snöat, fick skotta i morse då jag lämnat barnen ,sedan fsnade ajg i jobbet å sitter ännu i pyjamas, men har påbörjat en spännande forskningsnsökan, ska fila på den under de kommande veckorna å se om den håller att skicka in sen... Lämnar massa kramar och hoppas du njuter av lite ledighet nu <3 KRAM

    SvaraRadera
  35. Nej men rara du, itne bli förkyld nu!!! Vi har väl gjort bort det sa vi väl, och ska vara friska 2013?! Hoppas du snabbt blir kry! Här har jag tagit mig i kragen å varit ut å motionerat på lunchen, behövde rensa tankar, att tänka "smart" är banne mig betungande *fniss* Skriver ansökan rörande medborgarintiativ med tanke på den folkomröstning doroteaupproret tvingat fram om sjukvården i Västerbotten, den första i sitt slag i sverige, men ännu är ansökan låååångt ifrån att vara klar så tala tyst om det ;-P Önskar dig en fin em, ska jobba på lite till å sedan hämta hem busarna! KRAM

    SvaraRadera
  36. Hej vännen! Tänk så fort det kan vända, nu skienr olen här å maken började beta av tvättberget + att mamma kom förbi å gav mig en bukett tulpaner, å vips så känner jag mig solig inombords ;-D Låter som en härlig idé att åka iväg å åka slalom och kanske övernatta! Här hoppas jag vi får en skön ledighet utan måsten, kanske basta lite, dricka och äta gott och bara vara, lyser solen så tar vi kanske en tur med skotern. KRAM KRAM

    SvaraRadera
  37. Hej min vän!

    Kikar in för att tala om att jag saknar dig här o så önskar jag en trevlig helg!

    Många kramar Liza

    SvaraRadera
  38. Tänkte få fika idag, men ingen bil hemma. Då åkte vi hem igen. Kram saknar er.

    SvaraRadera
  39. Hej vännen! Åhhh så härlig helg du verkat ha haft, hoppas batterierna är fulladdde å att du dessutom snart återkommer här i bloggen ,för jag vill ju se/veta vad du shoppade ;-d Å du, när får man se ert kök i tidningen? Vill ju INTE missa det! Här började veckan med feber, men är pigg i övrigt så det känns mysko, men tackar å tar emot att jag inte är förkyld ännu iaf ;-P Hoppas nu att du itne har träningsvärk efter helgen å att du får en super start på denna vecka!!! Å tack för att du kiakr in å lämnar dina kommentarer, saknade dig i helgen *ler* Känns som en vän man måste kolla till dagligen *ler* KRAM!

    SvaraRadera
  40. Klart vi finns kvar här..:))
    Ta hand om dig nu och må gott..ses på instagram!

    STOOR kram Susanne

    SvaraRadera
  41. Hej vännen! Hoppas du får en bra dag trots tidig morgon, här har vi fått skotta då det kommit snö under natten å nu har jag efter 7-8 mail ännu inte blivit klokare på varken hru jag ska reklamera mi ntelefon eller få docka och skärm att fungera tillsammans, grrr. HATAR teknik. Det ska bara fungera. punkt. Lämnar massa kramar till dig <3

    SvaraRadera
  42. Hej :O)

    Skönt att ta en paus när man känner för det.
    Kom tillbaka när lusten och inspirationen kommer tillbaka :O)

    Kramar till dig! /Milla

    SvaraRadera
  43. Hej vännen! Hoppas du njuter av ledigheten nu, du är så välförtjänt av den då du jobbar och ligger i som du gör. Här har vi varit ch beställt smurftårta på ortens konditori och så slagit in fyra paket till Luran, väntar på ett som jag beställt på nätet + att jag ska köpa kläder i stan på måndag, så nog lär hon bli bortskämd i vanlig ordning ;-P Här väntar snart fredagsmys å jag ska gotta mig i godis, chips vin för jag har redan tjuvstartat med en wienersemla... *schhhhy* ;-) MAssa kramar och en önskan om en fin helg rara du <3

    SvaraRadera
  44. Gokväll vännen! Hoppas du har en skön helg bakom dig. Här fick vi vänner på besök såm slutade med gott i glasen långt in på natten så i dag har jag haft en dundrande huvudvärk å varit allt annat än pigg, mår som jag förtjänar ;-P Men trevligt var det! I morgon väntar undervisning i staden, så då lär jag itne hinna inom här, så jag passar på å önska dig en fin start på den nya veckan <3 KRAAAAM

    SvaraRadera
  45. Hej älskade vän! Här är jag om möjligt ännu mer trött å sliten efter en lååång dag i staden for efter sex på morgonen å var hemma vid åtta snåret. Fy! Det värsta var att jag somnade bakom ratten på morgonen, men det gick bra å jag kunde svänga in och ta en powernap på en parkering, men fy så otäckt!

    Ang dina soc skor så tror jag nog de är ett fynd gillar det märket å sårskilt att det är överkomligt pris! Låter som om ni har ett mysigt sportlov framför er. Här dröjer det ännu några veckor till lov.

    Jag har ingen resa planerad till Stockholm förrän i juni, nu närmast är det en konferens i Abisko, och för att ta mig dit flyger jag via arlanda förvisso, men inget stopp i staden. Annars hade jag ju givet hojtat till, för jag vill SÅÅÅÅ gärna träffa dig irl :-D Varmaste kramar <3

    SvaraRadera
  46. Hej vännen! Så duktig du är som varit iväg på gymmet, en annan har ätit tårta å annat onyttigt hela dagen lång... men nya tag någon annan dag då det inte är kalas ;-P Hopps T kryar på sig snabbt nu då ni har kuligheter inplanerade framledes. Här somnade en nöjd femåring, så glad man blir då man ser att hon är nöjd över sin dag, än så länge kan man uppfylla hennes önskningar, å då kan jag inte låta bli ;-P Önskar dig en riktigt fin morgondag, och hoppas du får lite extra kärlek ;-D KRAM

    SvaraRadera
  47. Hej! Hoppas du har en mysig kväll, här har jag jobbat sent, och ska nu gå och blåsa ballonger... Lite väl mycket måsten och krav just nu, så skönt med helg så ajg får vila huvudet från jobbet lite, tar på att tänka ;-P Önskar dig en riktigt bra helg och hoppas att sjuklingen kryat på sig <3 KRAM

    SvaraRadera
  48. Hej! Nej här blev det ingen mello, har inte sett en enda delfinal, å i går var jag på tjejfest med 9 andra tjejer, vissa som jag kände, andra helt nya bekantskaper. Trevligt och god mat, skrattade även i mängder, men var trött efter Lurans kalas så jag körde hemmåt redan vid tiotiden... I dag har vi grattat grannen som fylelr år så firandet och kalasandet fortsätter. Dock har Bogge fått feber, å det är ju väntat eftersom jag ska till Umeå i morgon... *suck* Hoppas nu att ni får det trevlig, så hörs vi när ni är hemma igen! KRAM <3

    SvaraRadera
  49. Hej! Så härlig er vistelse låter! Underbart! Här har vi haft en rätt bra dag nu då vi slipper torka kräk, utan kan leka, pyssla och städa m.m. ikväll sover vi i uppblåsbara sängen bara för att det är skoj ;-D Lätt att glädja de små ibland *ler* I morgon hoppas jag på fitn väde så vi kan få bort lite rastlöshet genom utomhusvistelse, å nu värme ju solen så i dag var det härligt i uterummet, som jag längtar tills jag får matmöbeln dit! KRAM

    SvaraRadera
  50. Hej! Hoppas du mår bra! Varma kramar från Sirpa

    SvaraRadera
  51. Hej vännen! Har varit en lite dålig bloggvän på sistone, men det har gått i ett med kräkisen som dock var hemskt intensiv, höll på dö några timmar å så vips, kry! Skönt det iaf, så det inte är lika segt som förkylningar.... Här har jag en nöjd kille som leker med traktorer å andra presenter. dEt bästa är ju att vi är smittfria i morgon på hans verkliga födelsedag så då kommer nog fler gratulanter :-D Önskar dig en mysig söndagskväll vännen <3 KRAM

    SvaraRadera