Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


torsdag 27 oktober 2011

Lev Vackert!

Ett passande namn till en butik fylld med guldkorn som får dig att leva lite vackrare. Vi tar och går in tycker jag.


Här känner man sig alltid välkommen och möts av glada miner. Trots att jag har en ganska lång resa så har jag hunnit besöka butiken tre ggr sen dom öppnade i våras. Har ni inte redan besökt denna fina butik så tycker jag verkligen att ni ska ta er en utflykt dit.


I butiken ryms ett mysig cafehörna, Två Tanter med gott hembakt bröd samt lättare lunch och smarriga mackor. Här finns även ett litet skafferi fyllt med gottesaker och delikatesser i fina förpackningar, allt för helheten och stämningen.


Allt i butiken är till salu från stolen du sitter till och koppen du dricker ur. Här finns en härlig blandning av gammalt och nytt, masstillverkat som hantverk. Kläder och smycken i härlig romantisk stil. Tom en egen liten hörna för de små. Allt utvalt med omsorg för att passa in till den rätta stilen.


Här har vi så de härliga tjejerna Ingela och Petra som har skapat detta underbara ställe. Alla bilderna är hämtade från Lev vackert butikens blogg plus tjejernas egna bloggar. Klicka på namnen så kommer du dit. 


Ingela och Petra har även skrivit två underbara böcker som du nu har möjlighet att vinna. Den chansen tänker då inte jag missa.




20 kommentarer:

  1. Ojoj vilket ställe, ser superfint o mysigt ut!!
    Tyvärr har jag väl långt dit...

    Ha en fin dag!

    Kramar Liza

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas jag kommer dit i december till julmarknaden! De har frågat om jag vill men jag är ju lite feg att visa upp mina saker så där...hehe!

    Tråkigt för din låda, men kan du inte ta in den å se om den torkar till sig lite. Det är ju snyggt med en trasig låda med :))

    kram

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna att du vinner vännen <3 Och oj så jag önskar att jag bodde närmre, då hade jag definitivt shoppat loss där, men nu får jag nöja mig med deras bloggar. Tack rara förresten med källan till bilden, tycker det är så olustigt att låna bilder utan en länk till den som förtjänar det!!! SÅ jag uppdaterade bums med hänvisning till inspirerande Regina. Ha nu en toppen dag, här ska jag dra fram penseln ;-D KRAM

    SvaraRadera
  4. Vilket fint inlägg du gjort, och det är som Regina skrev hos mig mer än en butik. Det är en upplevelse. Vi kanske ses där någon gång.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Ja man ser mycket bilder på bloggarna från denna inspirerande butik. Hoppas helt klart att få tillfälle att åka dit nån gång!
    Ha en fin dag!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  6. Hej
    Så kul att få åka dit...
    SJälv har man en bit så det är inget man drar iväg bara sådär, men en dag....
    visst är det mysigt att julen närmar sig...
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  7. Synd det är så långt att åka! Har hört mycket gott om den butiken!
    Kram
    PS Paket anländer idag!

    SvaraRadera
  8. Jag ler stort, även ajg älskar kapell/kyrkor, eller andra udda byggnader så som skolor, fyrar osv som byggs om till bostadshus, så jag njöt av kapellartikeln jag med, men inte för dess "julighet" utan för att det var högt i tak, vacker m.m. Håller tummarna att du får ditt kapell en dag <3 KRAM

    SvaraRadera
  9. Verkar vara en helt underbar butik, synd att jag bor så långt bort..

    Ha det gott Ing-Britt!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  10. Var ligger den affären? Tildas ena socka är klar o Irene på jobbet provade, den passade. Hon har 35 i skor. Kram

    SvaraRadera
  11. Där skulle jag inte ha något emot att strosa runt och spendera lite pengar... ;)
    Hoppas du får en fin helg Ing-Britt!
    Kraam Helena

    SvaraRadera
  12. Hej tjejen!
    Det där ser verkligen fint ut! Du är så gullig som gör så fin reklam för oss butiksinnehavare.
    Boken...?
    Näää...inget annat än att den registrerats och ligger i manushögen i väntan på bedömning. Det har gått precis en månad idag sedan jag skickade det. Inom två månader ska jag få svar.
    Gulp...svälj....;o)
    Kul att du undrar.....:o)
    Kram och godnatt hälsar Kicki o Lasse

    SvaraRadera
  13. Morron vännen! Så glad jag blir för din skull att du får ledigt på jul nu, förstår din glädje <3 Trist med ekparketten. Här får mattan ligga kvar i väntan p åatt vi har råd att byta på ela nedervåningen, vill ha enhetligt golv i alla rum nämligen... Nu ska jag grundmåla lite skåp, så vi hörs senare. KRAM och ha en fin dag <3

    SvaraRadera
  14. Fniss, näe det blev ingen tomtetapet, 5 rullar av en neutral gå/beige tapet i ljus, ljus nyans har just hämtats ut + att jag hann med en loppis runda, ett perfekt avstamp inför helgen ;-) Dock måste jag vänta på elektrikern så det blir inget tapetserat i helgen... Hoppas ni får en fin helg, massa kramar!!!

    SvaraRadera
  15. Morron vännen! Lovar att stilla din nyfikenhet på lurvet senare i dag, bara det blir ljust nog att fota. Nu väntar ett mjukpepparkake bak med barnen :-D Kraaaam

    SvaraRadera
  16. Nejmen åh så sugen jag blir att åka dit.
    Vi och vännerna skulle ha åkt i sommras men det kom annat emellan. En höstresa kanske får föreslå det.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  17. Hej ja du visst är se lite söta båda två.
    åå den där butiken skulle passa mig, vart ligger den någon stans. Eller står det i texten jag såg inte det i så fall,,,, hihii halvblind är jag kanske...??
    Ha det så gott
    Kramkram <3 nettan

    SvaraRadera
  18. Ja vi ses i morgon då. Vad vill eve ha nör hon fyller

    SvaraRadera
  19. Hej vännen!!! Visst var så mycket bättre bra i går, verkar lovande inför fortsättningen...
    Så ni ska slå gips, det har vi som tur är gjort första gången vi renoverade, dvs veckan då vi flyttade in, så nu behöver jag bara spacka igen lite hål inför denna tapetsering :-D Dock så får jag invänta elektrikern först, hoppas han kommer i morgon el på tisdag... Njut nu av söndagskvällen <3 KRAM

    SvaraRadera
  20. Fniss *saken* med alla ben är en SOL låter luran hälsa, för på sockenvägen skiner ju alltid solen ;-D

    SvaraRadera