Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


måndag 5 september 2011

Hejsan alla fina!

Måndag igen och ny vecka, tänk vad tiden rusar iväg. Igår hade vi kalas här hemma då mannen i huset fyllde år. Vi hade inte sagt någon tid vi ville att gästerna skulle komma så det blev många sittningar och folk strömmade in mest hela dagen. Trevligt med kalasande men oj så skönt på kvällen när man sätter sig i soffan och pustar ut.


Några flera gadiolus fanns det inte men det gjorde ju ingenting då syster hade med sig fina i härlig rosa färg. Satte dem i samma vas, jag har väldigt ont om stora vaser. Dessa var något kortare men betydligt kraftigare och med större blommor.
 Lilla Thea hade på sig en så söt klänning som mormor hade köpt.


 Idag känner jag mig lite hängig då en hemsk förkylning har grabbat tag om mig. Försökte mutra upp mig med en god fm fika men det smakade inte nåt vidare. Inte heller dagens lunch blev någon smaksensation. Gorde iordning fetaostbakad sparris med kall skinka något jag brukar gilla. Är smidigt när man ska ha något lätt innan jobbet. Hur brukar ni göra med lunchen när respektive jobbar och barna äter i skolan? Händer allt för ofta att jag hoppar maten helt :(.

Ha nu en bra start på veckan.

17 kommentarer:

  1. Grattis till mannen i efterskott!

    Vilken söt klänning hon har på sig lilla Thea!

    Krya på dig Ing-Britt!

    Kraam Jenny/Hemma på Kråkered

    SvaraRadera
  2. Grattis till maken, så fina blommor han fick som matchade dina. Jättesöt klänning, är det kalas vill man ju vara fin. När jag äter snabb-lunch blir det två kokta ägg, det mättar hyfsat bra. Krya på dig och kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Usch, låter inte kul med förkylning. Ät mycket frukt å bär och drick ingefärste..super gott å nyttigt!

    Jag slarvar alldeles för mycket med min mat med, har jätte svårt att få in ordentliga rutiner. Men jag försöker lära mig :)

    Ha en skön måndag å krya på dig!!

    Kram Petra

    SvaraRadera
  4. Grattis till mannen! Vilken söt klänning Thea har på sig, en riktig festklänning. Så det är din tur nu att bli förkyld...jag var tillbaka på jobbet idag, men på eftermiddagen fick jag ont i huvudet och feber igen, attans=(

    Krya på dig nu! Och ät, du får tänka dig hur maten/fikat brukar smaka. Vi försöker göra matlådor och ta med till jobbet, kanske kan du spara någon låda i frysen när det blir mat över och ta det till lunch.

    Ha det så gott!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  5. Oj så härligt med kalas. Klänningen ser helt underbar ut på lilla sessan. Påminner lite om kimono. Ja du jag är urusel på att göra mat till bara mig själv. Men din såg verkligen läcker ut. Krya på dig nu...

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  6. Grattis till maken lite i efterskott. Vi firade min svåger som också fyllde igår. Inte kul att du blivit krasslig, hoppas det går ur kroppen fort. Vad gäller maten är det ett problem. Barnen äter i skolan och jag jobbar ofta hemifrån, lätt att man slarvar tyvärr... Ha en fin kväll och krya på dig!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  7. Klänningen (ja ser ut som en kimono) var ju hur söt som helst!
    Hoppas inte jag har smittat dig md min förkylning, här mås det iallfall bättre.

    Mat ja, här äter jag och barnen mat på "våra dagis" och mannen tar matlåda från middagen dagen före. Oftast har vi en del matlådor i frysen. Inte glömma bort att äta- man orkar så mkt mer och så behöver man inte småäta senare mellan måltiderna.. :)

    Stor kram!!

    SvaraRadera
  8. Kul med födelsedagsfirande tycker jag. Din maträtt såg god ut. Jag har jobbat en hel del hemifrån under tre år och det funkar inte att fuska med lunchen. Jag brukar woka grönsaker och sen ha i ett ägg eller någon annan proteinkälla. Då jag inte äter kött så gäller det att få i sig en bra balans. Bönor är bra och gott.

    Hoppas att din förkylning inte förvärras.

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  9. Hej inte låter förkylning nå vidare, hoppas du kryar på dig snart. Jag går med en envis nästäppa.

    Söt klänning på lilltjejen.

    kram Camilla

    Ps du har nåt att hämta hos mig

    SvaraRadera
  10. Hej vännen! Hälsa grattis från mig och vilka vackra gladiolusar! Krya på dig nu och ät ordentligt, inget hoppa över det är inte bra, man ska äta som en bäbis var tredje timme! ;-)
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  11. Å då är vi två, hihi. Min förkylning hoppar hit och dit. Kommer och går och nu börjar jag tappa rösten ;(
    Så söt liten klänning;) hon måste vara stolt.
    Ja du inget smakar. Provade en god chokladbit och det sved bara i halsen. Så varmt thé får det bli...
    Sov gott <3 nettan

    SvaraRadera
  12. Lät som om ni hade ett riktigt bra firaqnde av mannen!!! Och gladiolusarna är sååå vackra, stod och kikade på ett knippe i går på blomster, ska unna mig då kontoret mitt blir färdigt... Hoppas din förkylning börjat ge med sig <3 Å du, du hade rätt, i natt sov de!!! SÅ jag är så glad i dag - mer behövs inte! KRAM

    SvaraRadera
  13. Vilka fina blommor!

    Ja visst hade det varit kul, så synd att det är långt emellan oss...!
    Ja det tycker jag med o när jag är värdinna för jag ju några varor till halva priset oxå! =)

    Ha det bra!

    Kramar Liza

    SvaraRadera
  14. åh så roligt med kalas och fest! Ja du lunch för mig brukar bli rester...alt så åker jag och köper något gott! Men mest rester, nej jag är sån som måste äta riktig mat till lunch annats mår jag illa....krya på dig! kram Vivi soltorp och tack för kommentar hos mig!

    SvaraRadera
  15. Hej
    Vad roligt med kalas men förstår att du var trött..
    Vilken fin fin klänning och det med förkylning vet jag exakt hur det känns...
    har alltid med mig mat till jobbet.
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  16. Så tråkigt att fisken dött :-/ Kan tro hon är ledsen, minns själv då min fina guldfisk dog (mitt första husdjur) Fudnerar faktiskt att skaffa en stridsfisk till Luran senare i höst... Är så fint med en liten skål och en fisk som simmar *ler* Å jag förstår inte, efter att ha avslöjat att jag hittar tesilar i garderoben då är det minsann fler som vill se bilder från mitt hem, hm... men mitt galna villa villekulla får ni inte se *fniss* Jodå, bilder komemr vart eftersom väggar byggs *lovar* KRAM

    SvaraRadera
  17. Morron vännen! Hoppas ni får en bättre start p ådagen och att inga fler fiskar dött... Här är det sista föräldralediga dagen som avnjutes, vart tog detta drygt 1½ långa lediga året vägen?!?! KRAM

    SvaraRadera