Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


fredag 14 augusti 2015

Sommar...

Hejsan!

Vilket väder vi har!!!
Augusti har verkligen levererat och blivit årets sommarmånad.
Hur har ni det? Jobbar ni o sliter eller hinner ni njuta av solen, jag har kunnat kombinera detta riktigt bra :).


I onsdags kväll vågade vi oss på en runda rund Ödeby med nya båten. Vid ett tillfälle behöver man då under en bro där vattnet max är 50cm djupt och som att inte motorn går att hissa upp helt på båten har vi inte velat åka denna sträcka tidigare men det gick bra...vi fick iof paddla oss igenom.


 Evelin och hennes pojkvän Oscar var med ock vi fick en riktigt mysig färd.


Tommy har monterat ett bord i båten så vi kan sitta där och fika eller dricka nåt läskande medan man guppar ute på sjön.

  

En dag i veckan kom min syster och hennes små änglar på besök. Vädret var lite växlande den dagen och just som vi skulle bada kom det in mörka moln men det stoppade inte tjejerna även om lillfisen tyckte det var lite kallt till en början.Att gå den här stigen ner mot båten och behöva åka hem känns alltid lite bitter men som tur är har vi nära och kan snart åka ut igen :).


Nu är det dags för mig att åka och jobba några timmar men jag är ledig helgen och hoppas kunna njuta av solen.

Önskar er en fin helg

4 kommentarer:

 1. Gud så mysigt!!!! Vackra foton som alltid ❤️ Här blev det ingen tur till stugan utan vi var hemma och myste, var så sega och mätta efter dopet och i dag är vi bjudna till min bror på middag för att fira honom då han fyller år på tisdag... Lämnar ett gäng kramar och önskar dig en fortsatt fin söndag 😘 kram!

  SvaraRadera
 2. Jag har börjat jobba men hinner njuta av solen också. Härliga bilder!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Hoppas du njuter av solen och värmen, jag försöker stjäla mig stunder här å där på altanen och ute då det går. I går åt vi ute jag, barnen och farmor, och jag tog årets första öl på en uteservering, så det blev semesterkänsla på den måndagskvällen ;-D Å i dag tror jag att jag ska hämta hem barnen lite tidigare för att ev åka och bada, gäller att passa på känns det som. Men får se, har en del att jobba undan isf iför kommande två dagar med möte/utbildning. Lämnar en drös kramar <3

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Å ni har verkligen ett litet paradis där!
  Så mysigt att ta små turer med båten, Augustivädret har ju varit perfekt för det:)

  Ha en fin vecka!

  Kram Sofi

  SvaraRadera