Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


måndag 3 mars 2014

Nytt tonårsrum

Hej måndag!

Visst springer veckorna och då speciellt helgerna iväg...hinner knappt blinka så är det återigen måndag ;).
Hur har ni det hinner ni med? Det är ju redan mars och vi har klivit in i första vårmånaden och nu går vi med stormsteg mot den ljusa härliga våren och sommaren....underbart om ni frågar mig.


När vi satte in takfönster för några år sedan upptäckte vi att all gammal isolering i form av sågspån packat sig endast längst ner...inte konstigt det alltid var kallt på övervåningen. Då isolerade vi  den sidan och nu när Tilda ville flytta in i det rum som har snedtak åt andra hållet blev det att först tilläggs isolera den väggen och sen på med gips och ny tapet.


Tilda valde en superfin tapet med kända motiv som Eiffeltornet i Paris, Lutande tornet i Pisa och Colosseum i Rom. Den skulle komma hem inom tre dagar så vi stressade på men tyvärr ringde de efter tre dagar med beskedet att den var restad från  leverantören till slutet av mars.


Försåtligt nog vart Tilda besviken och ändå väldigt ivrig att få flytta in så vi målade ett lager med vit färg på väggen för att slippa spackeldamm så får tapeten komma upp senare.


Blev mer än dubbelt så stort för henne och hon fick nu plats med både TV och Stiggie/kaninen på rummet.
Blev även ljusare vid sminkbordet där måååånga timmar tillbringas precis som hos de flesta tjejer. Med nytt rum så blev även önskelistan betydligt längre tills lilla fröken blir tonåring i april...en liten bäddsoffa och två nya nattduksbord mm men fortfarande står en IPhone 5s i guld överst :) 


Ha de nu så bra alla fina och ett stort tack för alla fina kommentarer om mitt om målade skåp.

16 kommentarer:

 1. Vilket mysigt rum!
  Förstår att dottern trivs där.
  Tycker att väggarna ser riktigt bra ut......................

  Tänk vad man drömde om att ha eget rum när man var liten..........................nu har väl de flesta barn det antar jag.

  Ha en fin vecka,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Wow! Vilket härligt rum, förstår att hon är nöjd! Blev ju toppen bra, verkligen! Här har vi haft en skön helg, men lite dåligt samvete att man gjorde förlite, tvättbärget minskade men försvann inte helt, å bokföringen är ännu inte klar... men det hinns i veckan. Får ju lite extra tid då barnen åker iväg ;-D Massa kramar till fina dig, och TACK för väderstatusen, låter ljuvligt att få åka iväg till vår, eller rent av sommar?! :-D KRAM

  SvaraRadera
 3. Vad fint rummet blev. Kram

  SvaraRadera
 4. Så stort härligt rum, det är jättefint
  med snedtak. Där kommer Tilda och
  trivas.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 5. Å så stort och fint :)
  Tapeten kommer bli pricken över i:et, bra val av henne!

  Hihi, ja ett sminkbord är ju ett måste i ett tjejrum ;)

  Ha en fin kväll!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Hej goa du! Hoppas du har en bra dag framför dig och kanske får äta en semla eller två ;-D Här väntar barnens lilla vasalopp om drygt en timme, så jag får bege mig dit för att leverera deras skidor och hejja :-D Ska bli kul att se dem åka! Massa kramar <3

  SvaraRadera
 7. Pus, så var årets vasalopp avklarat, gick galant för Luran, men bogge fick jag bogsera runt spåret, så därmed har jag fixat dagens träning med ;-D Och ja, viktresan, den har stått stilla nu sedan i januari å jag är rätt nöjd med det, men skulle ändå bra gärna vilja kapa ca 3 kg till bara för att säga att jag gått ner 30 jämt, men å andra sidan så borde jag nu istället börja bygga muskler å då lär man ju gå upp i stället, vilket jag inte har nått emot så länge man blir fast å fyller ut skinnet som är ett enda skrynkel ;-P Nepp, en kopp te innan ett Skype möte med kollegor väntar! Ha en fortsatt fin dag <3

  SvaraRadera
 8. Kikar in och hoppas du har haft och har en fin dag! Hoppas även denna fyrhjuling är bättre än den förra så han kan slå till å du sedan kan inrikta dig på nya köksmöbler ;-D Här har jag jsut kastat ut champagne på kylning fick ett kul besked att jag beviljats forskningsmedel, så nu ska här firas! :-D KRAM

  SvaraRadera
 9. Vilken fin tapet, var kommer den ifrån?

  SvaraRadera
 10. Jag skulle också vilja veta var ni har köpt den där tapeten.

  SvaraRadera
 11. Tapeten är köpt på Debora i Örebro, kommer tyvärr inte ihåg märket på den :)

  SvaraRadera
 12. Jättefint tjejrum! Letar inspiration till vår tioåring, undrar var du köpt sminkbordet?

  SvaraRadera
 13. Undrar var du köpte sminkbordet? Jätte fint är det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sminkbordet kommer från Ikea, i lådan har vi lagt bestickkorgar i plast även dom från Ikea

   Radera