Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


tisdag 26 juni 2012

Drömmar om....

Utekök :)

Hejsan! Hur har ni det? Här blåser det nästan storm men är iaf inte ihållande regn som hela dagen igår. Men visst undrar man när sommaren ska komma på riktigt.

När vi var i stugan över midsommar saknade jag verkligen ett utekök, hur man nu kan sakna något man aldrig haft ;). Kanske mera är något jag drömde om. 
Satt och googlade lite och hittade ganska många fina utekök som gärna skulle få pryda vår veranda i stugan.


Denna vore ju riktigt bra med hjul så man lätt kan flytta på den vid behov av sol eller skugga. 


 Men något av dessa alternativ är nog mera passande hos oss. Fast med en diskho där man kan diska eller skölja grönsaker. 


Även hemma skulle jag kunna tänka mig ett utekök men då skulle det vara mera i den här lite modernare stilen och gärna svart. 

Är det någon av er som har utekök? är det något man ska tänka på som är mer eller mindre praktiskt?

Vill tacka för att ni tittar in till mig trots lång tid mellan inläggen och önska er en fortsatt bra vecka.

20 kommentarer:

  1. Ett utekök skulla jag gärna ha vid stugan också,
    alla du visar var fina. Är nog inte så svårt och spika ihop, man kanske redan har en del delar.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Nä, jag har inget utekök.
    Men hade jag stuga så skulle jag nog kunna tänka mig det.

    Minns hur mysigt det var förr hemma hos mormor som hade utekök och man satt ute och skalade potatis och diskade ute..............

    Kram Anneli

    SvaraRadera
  3. Har tyvärr inget utekök men kanske något för framtiden. Hade varit hur skönt som helst.

    SvaraRadera
  4. Mysigt med utekök, vill också ha ett sen. När vi byggt altan och så;)
    Ha de fint!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Det skulle göra sej bra med utekök där ute, ist för diskbänken ni har nu. Kram

    SvaraRadera
  6. Fina utekök och bra att ha när man har stuga. Jag gillar givetvis det svarta *ler*. Tack för din fina kommentar om pläden och ha en mysig kväll.

    Kram
    Elna

    SvaraRadera
  7. har ett litet utekök men inget vatten där ...det var ju en ide

    Kram Rosa

    SvaraRadera
  8. Gokväll i stugan! Här sitter jag nöjd, dagens insats av snickaren var takstolar, så det tar sig snabbt som mordbrännaren sa ;-D Ska bli så skoj att förverkliga denna dröm som vi har!!! Tänk bara om man vore miljonär, så skulle köket ha rustats med, men nu får vi gneta några år till ;-P Förstår att ni kanske vill flytta sovrummet till kontoret, när våra barn blir stora har jag klurat på att bo i gillestugan ;-D KRAAAM

    SvaraRadera
  9. Inget utekök här, men planer har funnits. Ett sånt stort svart, ja tack.
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  10. Skulle inte alls ha något emot ett utekök men här får det inte plats helt enkelt..inte heller i vattenhålet, men visst är det läckert, hoppas dagen varit bra, kram

    SvaraRadera
  11. Jag har ett hembyggt utekök bredvid grillen på altanen. Det är jättebra att kunna fixa salladen och annat där när man ska äta utepå sommaren. Jag har ingen diskho där, men funderar på att sätta in en liten ho av nåt slag.
    Hoppas du kommer på en bra idé.
    Ha det gott! Kram Åsa.

    SvaraRadera
  12. Ja nu lär väl sommaren komma snart...regnregn och blåst här uppe i Västmanland med ...ute kök det vore fint det ...Ha det gott!
    Kram och tack för din rara kommentar//Gabriella

    SvaraRadera
  13. Jodå, jag har ett utekök som jag är så nöjd med. Snickrat av gamla golvplank. Du får titta in hos mig, visar väl lite mera av det framöver.
    Det är verkligen mysigt att stå där med solen i ryggen och fixa lite till lunchen eller middagen.
    Lycka till hoppas du hittar något som passar.
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  14. Hej alla uteköken va fina. Jag skulle hellre vilja ha ett stort planteringsbord, där jag kan förvara alla krukor, jord och diverse saker. Fast det skulle kunna se ut som ett utekök med hyllor och diskho.

    Ps missa inte min utlottning
    Kram camilla

    SvaraRadera
  15. Hej hej!

    Å vilka fina utekök du visar!
    Nix jag har inget..drömde om ett för några år sedan men kom fram till att jag tror jag är för lat för att släpa grejjer fram o tillbaks mellan utekök o riktiga köket. Nu drömmer jag om mitt nya kök i stället och tänker att det nog kommer kännas lite som ute..;)
    En diskho är nog smart att ha i om man nu ska ha ett.
    Ute vid stugan kan jag tänka mig att det blir en riktig idyll att kunna stå med den utsikten o laga mat..;)
    Vilken mysig midsommar ni haft!
    Kram katarina

    SvaraRadera
  16. Alla dom köken du visar är bland mina favoriter också, tror jag gjorde nått inägg om alla dom förut. Och som du skulle jag tycka det vore läckert med ett svart. Eller grått eftersom vårat hus är grått...
    Inspiration är det inge brist på :)
    Ha en skön sommar, vi hörs säkert mer, men ändå!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  17. Hej du fina! Vilka härliga bilder du bjuder på! Ett utekök skulle inte sitta fel....fast just nu ett uterum med tak...det regnar ju hela tiden....Ha en fin fortsatt vecka kram från Maja

    SvaraRadera
  18. God morgon vännen! Äääntligen kan jag kommentera hos dig igen, var så frustrerandei går då jag itne kunde lämna avtryck som ajg ville... Så mysigt med övernattning i tält, ska köpa etttält så jag kan tälta med Luran i sommar tänkte jag, sååå mysigt! Å snabbt jobbat med garderoben, skönt när man är på G å bitarna fallaer på plats. Här beställde jag matta till altanen i går, blev ingen av dem ajg visade utan en annan mörkgrå matta med stentryck, blir nog bra... Önskar dig en fin dag <3 KRAM

    SvaraRadera
  19. Hallojsan! Jo du, jag förstår dig, ajg är drottning av bortförklaringar, eller har iaf varit det. Det som krävs är att man blir motiverad och bestämmer sig helhjärtat, för gör man inte det så ja... då rinner det ur sanden, så mitt tips är att du njuter av sommar å sol å så drar du igång träningen efter semestern ;-D Så spännande med dina korgmöbler, hoppas vi får se förvanlingen till svart! själv klurar jag på att bygga ett långbord å två bänkar som jag laserar i grått eller svart och har på altanen... Ha nu en fin kväll <3 KRAM!

    SvaraRadera
  20. Vad mysigt med lite shopping tillsammans med tjejerna. Nej vi har inget utekök men drömmer om ett. Gärna i Per Morberg stil med den stora wokpannan som han gör allt i :O)
    Ha en fin söndag vännen.
    Kram Agneta

    SvaraRadera