Hej & välkommen till min blogg.

Skriv gärna en kommentar så blir jag glad :)


söndag 8 mars 2015

Sommarlängtan..!!

Hejsan!

En hel vecka sen jag skrev sist och min vecka har varit intensiv och rolig.
Hoppas även ni haft en bra vecka.

I tisdags var jag till Helena på må bra party och oj säger jag vilket vackert hem den kvinnan har och vi ska inte tala om hennes fina trädgård...hon skulle gärna få komma och peka och tala om för mig hur jag skulle kunna få ordning på vår tomt utan massa rabatter överallt som behöver rensas.

Och igår var mannen och jag till Stockholm på båtmässa och där blev både jag och mannen helt förälskade i en Bayliner 175 gt3 och efter mycket förhandlande så blev båten vår.
Vi pratade redan förra året om att byta båt och kollade runt lite men iår har vi ännu inte diskuterat detta och det var inte planerat då vi åkte på mässan så detta kan vi nog säga är det största inpulsköp jag någonsin gjort ;).Jag är bara sååå nöjd med vårt köp och nu känns det som om sommaren får komma och att det blir maj snart då båten först då skulle bli klar från fabriken.
Tänk att köra ut på sjön en varm sommardag och bada och sola från denna skönhet. Eller sitta i fören medan mannen kör och känna de varma vindraget mot huden...hihi.Nej nu måste jag fortsätta att packa då mannen och jag åker till Barcelona imorgon.
Hoppas få lite sol på kinderna och njuta av den spanska våren några dagar.

Ha nu en fortsatt skön söndag alla fina och tack för alla fina kommentarer jag får och även ett tack till er som endast tittar in utan att lämna små tassavtryck.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin båt! Grattis till ett toppenköp. Tänk och
  susa iväg över sjön i den och sen sitta på nya
  uteplatsen och titta på den vid bryggan. Superläcker.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Wiiiii vilken pärla! Annat än våra ekor med utombordare ;-D Förstår att ni föll för den! Och så härligt med lite sol semester nu för att få en försmak av sommaren, njut för mig med ;-) Men jag ska inte klaga blå himmel, strålande sol så det känns mer än ok ;-) KRAMAR i massor!

  SvaraRadera
 3. Woooooow vilken båt! Förstår att din längtan blev väääääääääääldigt stor nu:)))
  Hoppas ni har det riktigt mysigt o gott i Barcelona!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera